cavalerr Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 (editat) Cumpar motor Royal Enfield 500cc sau 350cc (doar motorul nu toata motocicleta) Cum este afisat si in titlul anuntului caut sa cumpar un motor de Royal Enfield functional binenteles, cunoscatori stiu despre ce motor vorbesc. Editat August 5, 2006 de cavalerr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 Cumpar motor Royal Enfield 500cc sau 350cc (doar motorul nu toata motocicleta) Cum este afisat si in titlul anuntului caut sa cumpar un motor de Royal Enfield functional binenteles, cunoscatori stiu despre ce motor vorbesc. cunoscatorii probabil ca stiu.dar este posibil ca tu sa nu fii cunoscator daca o cauti in romanica. vorbeste cu cineva care aduce mobre de-afara pt ca sunt destul de multe in germania bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 Incearca sa iei legatura cu userul " mah" de pe forum.E din Iasi si stiu ca avea un royal de vanzare(e posibil sa-l fi dat, dar merita incercat).Cerea 1900 de euro parca bafta si numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 hehe, n-ai gusturi rele, sper sa gasesti ceea ce cauti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 uite una frumoasa tare http://www.mobile.de/SIDFT6pA-W5jFQXeNE7Ua...1217207382& Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 Sper sa nu te referi la celele facute mai nou in India pt ca sunt petetice!Ai msre grije ce iei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate