lucyfire_legion Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 (editat) Am un suzuki vx 800,am reusit sa o tavalesc,nu a patit mare lucru,mai mult m-am stricat eu. Am cazut pe stanga,am rupt o semnalizare si am polizat maneta de ambreiaj(asta am vazut in prima faza). La o inspectie mai amanuntita,dupa ce am dat parbrizul jos,am vazut ca bordul e crapat(e din plastic carcasa)si ca am rupt butonul de resetare de la kilometraj. As vrea sa inlocuiesc ce am stricat,problema e ca la dezmembrari nu am gasit asa ceva. Daca are cineva idei cum ar fi modele ce folosesc vitezometre similare sau unde gasesc un bord pentru jivina,i-l rog sa ma ajute cu un sfat. Numai bine! Asa arata bordul: Editat August 1, 2010 de lucyfire_legion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Am un suzuki vx 800,am reusit sa o tavalesc,nu a patit mare lucru,mai mult m-am stricat eu.Am cazut pe stanga,am rupt o semnalizare si am polizat maneta de ambreiaj(asta am vazut in prima faza). La o inspectie mai amanuntita,dupa ce am dat parbrizul jos,am vazut ca bordul e crapat(e din plastic carcasa)si ca am rupt butonul de resetare de la kilometraj. As vrea sa inlocuiesc ce am stricat,problema e ca la dezmembrari nu am gasit asa ceva. Daca are cineva idei cum ar fi modele ce folosesc vitezometre similare sau unde gasesc un bord pentru jivina,i-l rog sa ma ajute cu un sfat. Numai bine! Asa arata bordul: salutare!daca nu gasesti nimic la dezmembrari poti incerca un bord universal de pe louis(se potriveste la orice moto)!cred ca sunt facute de Koso,au multe modele!sper sa rezolvi cumva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mkl Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Cu exceptia fundalului si a martorului "temp", bordul e de gs500. Cauta asa, cu siguranta o sa gasesti la dezmembrari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Am un suzuki vx 800,am reusit sa o tavalesc,nu a patit mare lucru,mai mult m-am stricat eu.Am cazut pe stanga,am rupt o semnalizare si am polizat maneta de ambreiaj(asta am vazut in prima faza). La o inspectie mai amanuntita,dupa ce am dat parbrizul jos,am vazut ca bordul e crapat(e din plastic carcasa)si ca am rupt butonul de resetare de la kilometraj. As vrea sa inlocuiesc ce am stricat,problema e ca la dezmembrari nu am gasit asa ceva. Daca are cineva idei cum ar fi modele ce folosesc vitezometre similare sau unde gasesc un bord pentru jivina,i-l rog sa ma ajute cu un sfat. Numai bine! Asa arata bordul: Nenea nenea da crash bar-ul ce face ??? si-a facut treaba ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat August 3, 2010 Autor Share Postat August 3, 2010 Pai scapam doar cu astea daca nu aveam crashbar? Si-a facut treaba foarte bine,motorul nu a atins deloc asfaltul,pana si capetele de ghidon sunt intacte. Merci inca o data pentru ele,nu uita sa dai un semn cand ajungi pe acasa,suportii de coburi trebuie convinsi si ei pana la urma. Plus berile de rigoare,le meriti. Tot off-topic,si Edi le-a testat pe ale lui,la fel daune minime la moto,in schimb a cazut rau in mana si o are rupta in 3 locuri... Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate