Metallbyker Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 De ce sa ne luam Ural cu atas ? Aici am gasit raspunsul: Site-ul Ural: http://www.imz-ural.com/downloads/cartoons.aspx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 super tari filmuletzele super tari filmuletzele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat August 6, 2006 Autor Share Postat August 6, 2006 cea mai tare mi s-a parut faza cu catelul si aia iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 MARFA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 (editat) Amu astia chiar ma fac de-mi cumpar un Ural cu atas Sau o fi efectul secundar al berii din uichend? Io am ramas chitit pe chopperul facut de rusi Editat August 7, 2006 de Nick61 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Oh, those russians! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Super meserias!!! Este foarte bine ca a intrat si Irbitul in randul lumii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Cum sa devii jurnalist la Animal Planet Asta e cel mai tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate