ca7a_73 Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Stie cineva unde si cu cat se cromeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 pe strada mieilor , unde va langa sediul GIPO e o cooperativa care cromeaza si alte acoperiri galvanice. pretul ti-l calculeaza nenea maistrul pe loc, functie de suprafata/greutate strat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 ca sa se stie: atelierul de cromat din spatele targului de scule din Obor s-a mutat undeva in comuna Pantelimon, in curte au ramas doar cainii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 Pe Magura Vulturilor , intre Iancului si Electroaparataj , cum vii dinspre Iancului pe dreapta , cred ca prima strada daca nu ma inshel ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat August 14, 2006 Autor Share Postat August 14, 2006 mersi. asfalt uscat tutror. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Pe Magura Vulturilor , intre Iancului si Electroaparataj , cum vii dinspre Iancului pe dreapta , cred ca prima strada daca nu ma inshel ... Acolo este dar sa te duci devreme. Pana in pranz ca inchide mosul sandramaua la ora 15:00 si daca te duci dupa pranz o da la intors ca e tarziu, ca nu mai lucreaza, e kkcios. Sa ne zici si noua daca a facut treaba buna. Eu am auzit ca in RO nu prea cromeaza nimeni bine si ca se duce rpde. Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate