beware ! Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Ieri in jurul orei 16, am trecut cu masina pe acolo si am vazut un motor cu un motociclist intins pe jos iar politistul care striga in gura mare CIRCULATI, CIRCULATI , pe b-dul Tineretului. Niste oameni se uitau la el....ca si cand....nimic.... Am filmat din mers cu telefonul dar cica nu ma lasa sa pun this type of file (mp4=290 Kb) . Cum fac? Vad ca nu a postat nimeni nimic. Ce s-a intamplat, motociclistul e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexxdark Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Daca era aproximativ la palatul copiilor, cu parere de rau eu am fost idioțul. Ma stresa un tip din dreapta si ma uitam prin oglinzi sa nu faca ceva si m-am trezit ca s-a oprit circulatia m-am înfipț in frana fata, mi-a fugit fata si mi-a cazut motorul pe picior. Nu m-a atins si nu am atins pe nimeni. Concluzia: fractura dubla la piciorul drept si aÂştept acum la bagdasar sa mi-l opereze. Deci cum am spus eu am fost idioțul. Sorry pentru greÂşelile ortografice scriu cu t9 de pe mobil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Daca era aproximativ la palatul copiilor, cu parere de rau eu am fost idioțul. Ma stresa un tip din dreapta si ma uitam prin oglinzi sa nu faca ceva si m-am trezit ca s-a oprit circulatia m-am înfipț in frana fata, mi-a fugit fata si mi-a cazut motorul pe picior. Nu m-a atins si nu am atins pe nimeni. Concluzia: fractura dubla la piciorul drept si aÂştept acum la bagdasar sa mi-l opereze. Deci cum am spus eu am fost idioțul. Sorry pentru greÂşelile ortografice scriu cu t9 de pe mobil. iti doresc insanatosire grabnica ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat August 5, 2010 Autor Share Postat August 5, 2010 Well...nu ma bucur ca ai ajuns in spital....dar ma bucur sa mai fii inca apt pt a posta pe forum, if you know what i mean Daca vrei sa vezi un filmulet cu tine intins pe sosea, peste/langa/printre (ca nu prea se intelege) motor... spune-mi si iti trimit filmuletul pe mail Insonatosire grabnica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stlk Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Concluzia: fractura dubla la piciorul drept si aÂştept acum la bagdasar sa mi-l opereze. Multa sanatate si noroc ... in spitalul ala o sa ai nevoie. Ai grija, eu am fost operat acolo si am avut numai belele, sunt de toata jena. La ce doctor esti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexxdark Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 @adolf: săru'mana sa fie @beware: ms mult, daca poți sa trimiti ar fi super, Se vede adresa de la profil? @st: sa fie ms mult. Cu doctorul bica daca am înțeles bine. Pare foarte ok tipul. Acum am iesit din operatie sper sa fie bine. ms mult pt urari din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 sanatate, ca stiu cum e in spital. si sper sa nu ramai cu sechele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stlk Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 (editat) @st: sa fie ms mult. Cu doctorul bica daca am înțeles bine. Pare foarte ok tipul.Acum am iesit din operatie sper sa fie bine. ms mult pt urari din nou. Mda ... pare ok dar pentru mine nu a fost. El m-a operat si pe mine si dupa 2 ani, de buna treaba ce-a facut a trebuit sa ma operez din nou Mai bine nimereai la Badea sau la dom'profesor Purghel. Ai mare grija ! Nu prea comunica cu pacientii si nu-ti spune mai nimic, trebuie sa-l tragi de limba. Si e imprastiat. Sper sa fie bine pentru tine, sa nu neglijezi recuperarea, va trebui sa-i aloci timp dublu cat ai stat imobilizat. Editat August 5, 2010 de stlk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexxdark Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Fulg:sa fie, mersi mult stlk: notat, o sa am grija mersi mult din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat August 5, 2010 Autor Share Postat August 5, 2010 Fulg:sa fie, mersi multstlk: notat, o sa am grija mersi mult din nou ti-am dat add pe mess, vino sa-ti dau filmuletul, altfel il postez pe net si vede toata lumea cum dadeai tu din manute , intins pe jos ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexxdark Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Nu cred ca imi merge mess-ul pe mobil. But will try iti dau si adresa mea de mail pe pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
billabong Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 insanatosire rapida , te astept cu un ciko sa ti iei motorul , am pus si o husa pe el sa nu faca insolatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Poti sa pui filmul pe youtube si dupa aia sa dai linkul pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexxdark Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Daca se vor neaparat filmuletele se pot pune :">. Billabonq: multumesc mult si sarutmana din nou Am iesit din spital, dar nu cred ca o sa fiu in stare sa-l iau eu, a fost criminal ieri sa ma deplasez de la spital acasa. Cand o sa ma pot misca sigur trec pentru un ciko 2, si eu trebuie sa fac cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate