BMW RIDER Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Salut tuturor Am nevoie de ajutorul vostru. Am vazut pe louis 2 tipuri de kit reparat pana de cauciuc dar nu stiu pe care sa o cumpar, care se potriveste la motocicleta mea(Bmw r1100r). Cauciucurile sunt fara camera. Pun pozele poate aveti idei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Din cate am vazut eu, setul dina 2-a poza este folosit shi de unele vulcanizari.. Deci eu unul pe ala l-ash lua.. Shi daca ai cauciucuri tubeless.... Te-ai scos.. Din pacate pe mine, la camere, nu m-ar ajuta deloc.... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Salut tuturor Am nevoie de ajutorul vostru. Am vazut pe louis 2 tipuri de kit reparat pana de cauciuc dar nu stiu pe care sa o cumpar, care se potriveste la motocicleta mea(Bmw r1100r). Cauciucurile sunt fara camera. Pun pozele poate aveti idei. ambele sunt bune recomand SPRAY TYRE REPAIR. Este mai simplu si mai curtat pentru tubeless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 de ce nu iti iei direct de la bmw?? vrei sa-ti spun codul exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Kitul din poza din partea dreapta este foarte similar cu cel de la BMW. Probabil ca luat de la louis iese cam la jumate fata de BMW. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Si eu zic ca cel din dreapta ar fi mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate