Death Angel Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 salut, scriu aici ca sa fiu mai adresat eventualilor interesati. am o carena din fibra de sticla, super, completa pentru o Jawa de 350. am luat-o acum ceva ani de la Chisinau cu mari eforturi. nu stiu daca sint in Romania astfel de carene, eu unul nu am mai vazut. dupa ce o pui pe motor bagi mana in foc ca e vitezana japoneza. intre timp mi-am luat una si vreau sa vand carena cuiva pasionat de Jawa. am postat anuntul la accesorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Poti pune si niste poze? un pret? si niste date de contact? (daca nu vrei sa la pui pe post, lasa-mi pls un PM) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 250 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Death Angel Postat August 9, 2006 Autor Share Postat August 9, 2006 250 euro este o poza in anuntul postat la vanzari accesorii. eu am dat pe ea 500 usd + drumul la Chisinau. Stiu ca e mult, dar am avut eu o pasarica de aia o dau la jumate acum pentru cine isi doreste. efectul e garantat, carena e facuta special pentru Jawa si se poate personaliza cu abtibilduri (acum e cheala). telefon contact: 0722 209 036 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smokefield Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 scumpa a naibii pasarica asta...mai ieftine gaseai la margine bucurestiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Death Angel Postat August 9, 2006 Autor Share Postat August 9, 2006 daca te referi la cele de pe centura, n-am ce sa zic, iei tone la banii astia eu zic ca face banii. o bucata de carena de fibra de sticla am vazut ca e 100-150 euro (chiar aici pe forum) asta e completa. sa-mi ziceti si voi daca ati mai vazut carene de genul asta si la ce preturi. nu sint absurd, da vreau sa o dau un pic mai jos de valoarea pietei ca sa fie bine pentru toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Death Angel Postat August 11, 2006 Autor Share Postat August 11, 2006 maine dimineata plec in concediu 2 saptamani daca e cineva interesat poate trimite sms (o sa fiu pe motor ) si va sun eu. ps: nu uitati, TOTUL E NEGOCIABIL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 este o poza in anuntul postat la vanzari accesorii. eu am dat pe ea 500 usd + drumul la Chisinau. Stiu ca e mult, dar am avut eu o pasarica de aia o dau la jumate acum pentru cine isi doreste. efectul e garantat, carena e facuta special pentru Jawa si se poate personaliza cu abtibilduri (acum e cheala). telefon contact: 0722 209 036 Mai, sigur nu-i carlinga de MIG 21? Daca raspunsul e afirmativ, mai creste putin pretul ca o dai ieftina! Pana una alta pune te rog un linc spre anunt, pt. ca io n-am gasit pozele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Death Angel Postat August 11, 2006 Autor Share Postat August 11, 2006 Mai, sigur nu-i carlinga de MIG 21? Daca raspunsul e afirmativ, mai creste putin pretul ca o dai ieftina! Pana una alta pune te rog un linc spre anunt, pt. ca io n-am gasit pozele ... uite si link-ul /index.php?showtopic=56242 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Death Angel Postat Septembrie 1, 2006 Autor Share Postat Septembrie 1, 2006 uite si link-ul /index.php?showtopic=56242 m-am intors din concediu. nu e nimeni interesat? CARE E INTERESAT sa zica el cat face si ne intelegem ca acum am mintea mai limpede Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trustno1 Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 salut, nu e nimeni interesat? hai ca vreau sa scap de ea, imi ocupa loc in garaj. somebody help me. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DESTRUCTOR Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 sal as vrea niste poze cu carena aia sa mi fac eu singur ma pricep la fibra de sticla dar as vrea niste poze sa am o idee cum ar trebui:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate