kidal Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Sa vizitez Olanda pe moto si in special Amsterdamul a fost unul dintre visele mele iar anul acesta, cu putin curaj, l-am implinit. Este o tara foarte frumoasa iar Amsterdam un oras foarte cosmopolit cu oameni de toate felurile, rasele, religiile, etc... unde cam orice este permis in limitele "Live and let Live" adica adaptat ar veni "Traieste si lasa-l pe cel de langa tine sa traiasca cum doreste". Pozele pe care le-am facut pana in acest moment al sederii mele la Amsterdam, le-am postat aici: /index.php?...t&p=2546504 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicknicu Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Foarte frumos...ride safe.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Daca inca mai esti pe acolo, iti recomand "amnezia" - nu mai stiu adresa insa ai grija ca sunt multe care vand numai porcarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat August 7, 2010 Autor Share Postat August 7, 2010 da, inca mai sunt aici mai ales ca orasul este in mare petrecere si sarbatoare in acest weekend; prefer insa sa nu "trag" nimic, chiar daca aici precum stiti nu este interzis la "placeri" usoare iar tentatii sunt la tot pasul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 ma duc si eu in toamna, e f frumos, am mai fost de cateva ori. si in piata de flori gasesti fel de fel de plantute vii sau moarte, chiar si seminte. oricum un oras frumos si oameni ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Daca tot esti in Amsterdam, trage o fuga si viziteaza si Leiden, e la o aruncatura de bat. Ca sa nu mai zic ca pana la Haga sau Rotterdam nu ai decat 40 de km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat August 9, 2010 Autor Share Postat August 9, 2010 le voi vizita pe drumul de intoarcere multumesc pentru indrumari; alte poze facute pana acum le-am urcat pe site. de asemenea am vizitat si muzeul sexului, van Gogh, madame Tussuad si sambata alaturi de o masa mare de oameni de toate culorile, barbati femei, copii, tineri, oameni mai in varsta, etc... am fost spectator la parada gay de pe unul din canalele din centrul Amsterdamului http://www.googleboy.eu/amsterdam-2010/ Mesaj completat ieri am facut cateva poze si din imprejurimile amsterdamului si aqlte cateva locuri in zona "rurala" din Olanda http://www.googleboy.eu/amsterdam-2010/ams...m-surroundings/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate