boschetar Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 haideti oameni cu niste poze sa vad si eu ce am facut pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Da bine zici amice..., pacat ca nu am poze cu show-ul de la tricouri ude...., mai ales ca aveati si favorita pe acolo.Ma mir ca nu a fost facut pana acum topic si cu intrunirea asta.Deci poze : Mesaj completat Mai multa lume au facut poze..., de asemenea multi au filmat si parada.Astept vreun filmulet cu parada mai ales... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnaMoonspell Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boschetar Postat August 10, 2010 Autor Share Postat August 10, 2010 si mai urmeaza chiar a fost o intalnire reusita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisstianus Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 nu am gasit nici macar un topic unde sa fie anuntata aceasta intrunire . am aflat vineri de la motoristii opriti in petrom la iesirea din dej .Am aflat prea tarziu si nu am mai putut schimba programul din weekend . astept intrunirea asta de anul trecut si a zubrat pe langa mine ((((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 felicitari Vikingilor ! poate, la anul....va vizitam si noi din Cta, numa' sa punem bani din timp de-o parte! \m/ \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moldy007 Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 cheful a fost bine organizat, formatiile renumite au facut atmosfera.......AB/CD ,si-a demonstrat calitatea de singura formatia care are permisiunea de la AC/CD de a le cinta piesele legal ,fara probleme de autor,datorita fidelitatii redarii.Multumim sponsorului GO International unde "fetzele" mai interesante si mai curajoase au beneficiat de atmosfera, bauturi fine, bere pe gratis, precum si pt realizarea concursului de tricouri ude.....care a degenerat in lesbi show spre desfatarea publicului.Nenumaratele concursuri distractive au avut nenumarati spectatori: Beer jumping, Beer Running, scander (arbitrat de arbitru omologat international) turnir, mers incet, aruncat topoare pe echipe. multumim participantilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HRISTOS Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 felicitari.frumoasa intrunirea.sper sa ne vedem si la anu'dar greu de la braila.haide ti cu mai multe poze ca s au facut la greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciupike Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 HE HE HE....foarte fain si super obositor....La anul ma duc mai devreme cu o saptamana.Felicitari organizatorilor...si fetelor de la tricouri ude.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cretzu_Dej Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 (editat) Am vrut sa urc pozele aici, dar sau nu am stiu sau nu am putut...asa cu un link: http://www.facebook.com/profile.php?id=100...105197049537404 Editat August 17, 2010 de Cretzu_Dej Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 felicitari Vikingilor ! poate, la anul....va vizitam si noi din Cta, numa' sa punem bani din timp de-o parte! \m/ \m/ Eu am scris si la Constanta , Tulcea , Buc etc orashele mai mari din sud despre cel din 2009 da mi le-o sters cineva si le-o inlocuit cu alte posturi , eu am pus si harta pt cei care veniti dinpre sud dinspre cluj sau zalau si pt cei din baia mare dar mio fost sterse odata cu postu , si harta o fost furata , sper la anu sa ajung pt ca din pacat din 2007 n-am lipsit numa in 2010 sper in 2011 sa ajung si eu peacolo si sa vad mai multe nr de CT B MH etc ca din Ungaria si alte tari dinafara tot vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Si am ajuns Nu cu motoru da am ajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate