Stephon Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 Caut un CDI pt. Honda Dominator...IMPRUMUT pt. weekendul care va urma! Tin sa metionez ca veti fi recompensati pe masura Se poate da la schimb pe aceasta perioada CDI-ul vechi, dar care intrerupe din cand in cand! Vrem sa plecam la mare si a ''picat'' Dominatorul lui Irascibil! Va multumimi Stefan(eu) si Stefan(Irascibil) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 Caut un CDI pt. Honda Dominator...IMPRUMUT pt. weekendul care va urma! Tin sa metionez ca veti fi recompensati pe masura Se poate da la schimb pe aceasta perioada CDI-ul vechi, dar care intrerupe din cand in cand! Vrem sa plecam la mare si a ''picat'' Dominatorul lui Irascibil! Va multumimi Stefan(eu) si Stefan(Irascibil) Nu era din mufa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 (editat) O mufa care probabil intrerupe P.S. Pe trascareta astuia nici mufa nu vrea sa se mufeze Editat August 9, 2006 de wolf4mwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 9, 2006 Autor Share Postat August 9, 2006 Este de la CDI, din mufa(mama parca)! Nu de la mufa care intra in el(tata). Cum o tureaza peste 4000...moare! Daca umbla putin la el...merge! P.S. Pe trascareta astuia nici mufa nu vrea sa se mufeze Mircica...nu mai rade ca se intampla si la case mai mari! Apropo...daca te Aude Axa ca i-ai facut fosta motoreta...trascareta.... eheeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 Cauta un magazin de chinezarii prin Bucuresti. Scutere din alea gen HYO-CHAN-BAO ca au aprinderi din astea shi tzin mult si bine.Sau de la un prieten cu un NSR 125. Costa vreo 100 - 120 ron. Eu am montat la greu aici si merge si in ziua de azi. La B-ta sunt dar numai pe comanda. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 Ultima strigare : AM NEVOIE DE UN CDI PT 3 ZILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DAU DE BAUUUUUUUUUUUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 Vorbeste ma cu Mircea poate te ajuta.. Dar nush cum ajunge de la suceava la buc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate