bogdan_eu Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 Luni 14-09-2006 vreau sa plec prin tara,sa ma plimb,sa vad minunatii... De cateva zile incerc sa-mi fac un traseu care sa "contina" cat mai multe din locurile frumoase din tara. Nu ma intereseaza partea de sud a tarii si nici moldova...ma trage ata dincolo de Carpati(Alba Iulia,Turda,Cluj Napoca,Bistrita,Toplita,Medias,Sighisoara...),cam zona asta...Dar nu stiu pe unde sa merg astfel incat sa pot vedea cele mai tari peisaje. Nu conteaza starea drumurilor,intrucat plec pe un TA de 600. Nu ma intereseaza nici cazare,ca am cu mine cortul si dorm unde apuc,cand vreau... Asadar,daca ati fost pe undeva si ati ramas cu amintiri placute(eventual poze),va rog sa impartasiti cateva idei...poate reusesc o excursie placuta. Va multumesc anticipat .Bog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_eu Postat August 9, 2006 Autor Share Postat August 9, 2006 Nimeni???!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urcu Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 apuseni ca-i super , portile de fier... herculane e minune dar am mers numai cu masina.nu cunosc trasee de moto.si eu as face o tura pe dakar dar nici nu stiu si nu am nici prteneri de drum.zona de secuime iar e ok focsani -tagu secuiesc iar e fain. cred ca o s-o iau si eu de nebun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_eu Postat August 9, 2006 Autor Share Postat August 9, 2006 Aha...multumesc Nu stiu ce sa zic...mersul singur e aiurea(pt situatiile in care ai nevoie de ajutor)...insa si sa spun ca,caut parteneri de drum si apoi sa ma chinui cu niste adormiti fricosi,...parca nici asa nu ma incanta. Asa ca,ce sa zic?...daca e cineva care STIE sa mearga la drum lung si vrea o tura...putem pleca luni,marti,miercuri...saptamana ce vine... Traseul? dupa cum vedeti,nu il stiu ...dar il facem in 5 minute ) Numar de kilometrii ce-i am in plan: aprox 2500. Motocicleta: TA 600. Pilot: hmmm... P.S.--Inca astept posibile trasee Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 salut.eu tocmai ce m am intors dintr o drumetie mai serioasa(cam 3500km).locurile cele mai frumoase pe care le am vazut:zona drobeta,orsova(cazane) si maramuresul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_eu Postat August 10, 2006 Autor Share Postat August 10, 2006 salut.eu tocmai ce m am intors dintr o drumetie mai serioasa(cam 3500km).locurile cele mai frumoase pe care le am vazut:zona drobeta,orsova(cazane) si maramuresul. multumesc,am sa iau in considerare. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 -transfagarasan, de la curtea de arges spre balea -lacul siriu, intre intorsura buzaului si nehoiu -lacul vidra, langa voineasa -lacul izvorul muntelui, barajul bicaz, cheile bicaz Doar cateva. Pleaca prin tara, in general la munte, si o sa-ti placa tot. Drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 Transalpina, respectiv DN67C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_eu Postat August 11, 2006 Autor Share Postat August 11, 2006 -transfagarasan, de la curtea de arges spre balea -lacul siriu, intre intorsura buzaului si nehoiu -lacul vidra, langa voineasa -lacul izvorul muntelui, barajul bicaz, cheile bicaz Doar cateva. Pleaca prin tara, in general la munte, si o sa-ti placa tot. Drum bun Multumesc,Angi Transalpina, respectiv DN67C Da,am auzit ca e grozav,multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat August 12, 2006 Share Postat August 12, 2006 vezi aici; poate-ti place; /index.php?showtopic=56408 eu m-am simtit mandru ca-s roman, avem o tara super; asfalt uscat, asteptam poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_eu Postat August 15, 2006 Autor Share Postat August 15, 2006 Nu mai plec din pacate...probleme... Oricum, va multumesc tuturor. Sunt suparat...poate data viitoare voi reusi Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Parca ma oftic eu in locul tau.Chiar te admiram si in acelas timp te invidiam pentru timpul liber si pentru moto.Sper sa reusesti data viitoare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_eu Postat August 17, 2006 Autor Share Postat August 17, 2006 Parca ma oftic eu in locul tau.Chiar te admiram si in acelas timp te invidiam pentru timpul liber si pentru moto.Sper sa reusesti data viitoare ! Mi-as fi dorit,dar...data viitoare sigur iese! De invidiat,doar pt moto,ca acum timpul liber nu mai e... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate