Sari la conținut

urcu

Membru
  • Număr conținut

    161
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2005
  • Numar Moto
    B-02,B-42,B-
  • Club
    sicrit top mai draga

Informații profil

  • Motociclete detinute
    bmw f 650 gs, 650 dakar,bmw r1200 gs,guzzi,bmwr1200c montauk
  • Interests
    intruniri moto , drumetii inclusiv lux touring , distractie cat cuprinde ,suport si cazare la cort dar prefer hotel.

urcu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salve ! din 2008 ma dau cu silverwing-ul meu . am cam 20000 km din care mai mult de jumatate pe afara Italia , Grecia , Slovenia si Bulgarica cand si cand. Nu am avut decat o problema cu blocul de lumini anul trecut cand m-a lasat faza mica taman in varful Alpilor italieni . in rest ok ,doar consumul sa zic ca il simt ... nu-mi scade sub 4,6 la 80-90 la ora ceea ce nu pot sa tin viteza 5,3 pew la suta si aproape 6 la 130 -140 pe autostrada . sistemul de franare mi se pare super si nu m-a bagat in rahat pana acum la nici-o franare de urgenta . zilele aceste am vb cu unul din voi cred pe DN1 .cand mai faceti excursii dati veste .dan pica 0722314110
  2. bravo ,John ! te-ai incumetat la un drum greu si ai reusit . in curand sper sa postez si eu drumul din Dolomiti care l-am facut in aceiasi perioada .
  3. stiu ... am avut doua ... incerc sa ajung la Bistrita ca-s tocmai dupa o tura mica si ne vedem acolo
  4. si de cazare-n zona ? tare bune ar fi ceve detalii ... exista hotel de 5 stele ?
  5. yonatzu are r 1200 rt si saptamana trecuta il incerca prin germanica asa ca mere o corectie
  6. eu intreb din experienta anilor trecuti si stiu ca razganditul in ultima clipa e sport national , atunci multi am vorbit si putini ne-am regasit pe drum ... si nici macar aceiasi
  7. ok .hai sa iau si eu legatura cu ai mei sa vedem mai aproape cu organizarea. cu 650 gs-ul nu ai probleme in principiu doar protectia la vant pe autostrada e mica si te poate chinui vajgaul .
  8. si cine se declara gata sa mai faca drumul spre peninsula scandinava cu bacul pe la Rostock inca cateva zile ? pana acum sant eu cu Mihnea pe doua gs-uri de 1200.
  9. deci spre Kaprun cand , cine ,de unde si cu ce motoare pleaca ?
  10. asadar cand cine si de unde pleaca , cu ce motoare pt Viena si cand ,cine si de unde pt Kaprun ? eu unul si cu fratele mihnea venim prin Viena cel putin pana la Kaprun si de acolo posibl spre Nord cat ne tin curelele si daca ne e e bine .
  11. poate ajungem impreuna , mai avem un camarad pasionat . mi-a fost recomandata malta si avem contacte in zona . daca vrei pot sa-ti trimit un filmulet cu cultima scufundare pe care am facut-o
  12. jos palaria pt toti care reusesc asa ceva ! nu stiu daca m-ar tine curelele sa strabat Africa N-S dar sigur as incerca daca dau de un grup hotarat. am observat ca omul era pasionat si de diving . e tare ! anul trecut am reusit sa iau licenta (autorizare ) ,, open dive water ,, cu trei scufundari la 30m pe langa atoluri in Maldive . Am avut un instructor kurd motorist si el care mi-a aratat o alta lume de vis in ocean pe care foarte putin o cunosc .
  13. de regula sant mai atent , acum vad ca in loc de schimbat am scris scihmbat dar asta-i subiectul ? am scris aiurea-n graba dar te asigur ca de la asta pana la limbaj de lemn e o mare distanta ... cel putin cat din centrul Bucurestiului de unde zici ca esti pana in Ilfovul in care sustii ca ai motocicleta inmatriculata . Mai vad ca te pricepi si la motoare si le cunosti mai mult decat o sa afle altii , bravo nu te mai obosi sa-ti completezi profilul : stiu destul despre tine . asfalt uscat iti doresc iar celorlalti cu scuze pt iesirea din subiectul topicului si altor prezente si viitoare ,, mari ,,greseli gramaticale.
×
×
  • Creează nouă...