Sari la conținut

urcu

Membru
  • Număr conținut

    161
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de urcu

  1. salve ! din 2008 ma dau cu silverwing-ul meu . am cam 20000 km din care mai mult de jumatate pe afara Italia , Grecia , Slovenia si Bulgarica cand si cand. Nu am avut decat o problema cu blocul de lumini anul trecut cand m-a lasat faza mica taman in varful Alpilor italieni . in rest ok ,doar consumul sa zic ca il simt ... nu-mi scade sub 4,6 la 80-90 la ora ceea ce nu pot sa tin viteza 5,3 pew la suta si aproape 6 la 130 -140 pe autostrada . sistemul de franare mi se pare super si nu m-a bagat in rahat pana acum la nici-o franare de urgenta . zilele aceste am vb cu unul din voi cred pe DN1 .cand mai faceti excursii dati veste .dan pica 0722314110
  2. bravo ,John ! te-ai incumetat la un drum greu si ai reusit . in curand sper sa postez si eu drumul din Dolomiti care l-am facut in aceiasi perioada .
  3. stiu ... am avut doua ... incerc sa ajung la Bistrita ca-s tocmai dupa o tura mica si ne vedem acolo
  4. si de cazare-n zona ? tare bune ar fi ceve detalii ... exista hotel de 5 stele ?
  5. yonatzu are r 1200 rt si saptamana trecuta il incerca prin germanica asa ca mere o corectie
  6. eu intreb din experienta anilor trecuti si stiu ca razganditul in ultima clipa e sport national , atunci multi am vorbit si putini ne-am regasit pe drum ... si nici macar aceiasi
  7. ok .hai sa iau si eu legatura cu ai mei sa vedem mai aproape cu organizarea. cu 650 gs-ul nu ai probleme in principiu doar protectia la vant pe autostrada e mica si te poate chinui vajgaul .
  8. si cine se declara gata sa mai faca drumul spre peninsula scandinava cu bacul pe la Rostock inca cateva zile ? pana acum sant eu cu Mihnea pe doua gs-uri de 1200.
  9. deci spre Kaprun cand , cine ,de unde si cu ce motoare pleaca ?
  10. asadar cand cine si de unde pleaca , cu ce motoare pt Viena si cand ,cine si de unde pt Kaprun ? eu unul si cu fratele mihnea venim prin Viena cel putin pana la Kaprun si de acolo posibl spre Nord cat ne tin curelele si daca ne e e bine .
  11. poate ajungem impreuna , mai avem un camarad pasionat . mi-a fost recomandata malta si avem contacte in zona . daca vrei pot sa-ti trimit un filmulet cu cultima scufundare pe care am facut-o
  12. jos palaria pt toti care reusesc asa ceva ! nu stiu daca m-ar tine curelele sa strabat Africa N-S dar sigur as incerca daca dau de un grup hotarat. am observat ca omul era pasionat si de diving . e tare ! anul trecut am reusit sa iau licenta (autorizare ) ,, open dive water ,, cu trei scufundari la 30m pe langa atoluri in Maldive . Am avut un instructor kurd motorist si el care mi-a aratat o alta lume de vis in ocean pe care foarte putin o cunosc .
  13. de regula sant mai atent , acum vad ca in loc de schimbat am scris scihmbat dar asta-i subiectul ? am scris aiurea-n graba dar te asigur ca de la asta pana la limbaj de lemn e o mare distanta ... cel putin cat din centrul Bucurestiului de unde zici ca esti pana in Ilfovul in care sustii ca ai motocicleta inmatriculata . Mai vad ca te pricepi si la motoare si le cunosti mai mult decat o sa afle altii , bravo nu te mai obosi sa-ti completezi profilul : stiu destul despre tine . asfalt uscat iti doresc iar celorlalti cu scuze pt iesirea din subiectul topicului si altor prezente si viitoare ,, mari ,,greseli gramaticale.
  14. motorul este foarte manevrabil , prima senzatie este ca e ireal de manevrabil iar zgomot cat o masina de cusut. urca linistit pe trotuar si ignora gropile . ramai uimit daca=l duci pe circuit ca nu te face de ras la vitezane cu pretentii si se inclina super . ca enduro daca inveti sa-l exploatezi face fata aproape la orice dar in limita greutatii adica daca cade il lasi sa cada ca nu are rost sa te opintesti. pe sosea libera sau autostrada poti sa mergi elegant si in reprize de 200 la ora.este scumpa dar constati ca merita . pozitia este ff comoda si protectia la curenti indeajuns.am parcurs de la trasee semiaccidentate la cate trecatori dini Alpi am reusit pana la 1200 km zi Garmisch -Lugoj . after market am scihmbat pedalele si mai inlocuiesc ecranul de protectie si toba .anul trecut am facut cca 10000 km pe an din care 3000 in tara din care 1000 in oras .
  15. Puterea si cuplul deplin o sa apara dupa aprox 3000 km parcursi. Cheia nu sta in contact la RDK, pentru ca nu e necesar, la mine cel putin. Treaba cu capacele care s-au patinat poate s-au zgariat, vezi cu ce la lustruiesti. stiu de la bmw ca dupa 5000 km motorul si-a dat drumul vizibil dar ma indoiesc ca va lua 10-15 de cai, cu cheia am luat teapa -nu mi-a zis nimeni nimic ,asta e comand alta . capacul nu este zgariat pare oxidat , o sa-l lustruiesc cu pasta dar nu se va mentine luciul si nu este normal pt ca am pretentii la calitate totusi pt ca parcurg ceva km anual . repet motorul mi se pare ok si poate vreau eu prea mult . este foarte frumos si doresc sa-mi ramana asa chit ca sar de 10 000 km pe an / motocicleta . doar sound-l il doresc schimbat pt ca efectiv tobele cu supape active si euro 3( sau cat au )nu pre se aud . ce-mi place e ca stau bine pe motor si e f stabil la drum chiar si cu vant lateral. ecranul protejeaza super iar cu deflectoarele de aer suplimentare sper sa nu mai simt curentul nici in genunchi. in fine cat de curand vreau sa dau o tura pana-n suedia . am incredere in motor ramane sa vad ce pot face in caz de pana de cauciuc.
  16. acum pot sa zic de al meu road king dupa 1600 km din care 500 pe ploaie:stau bine pe el,el sta bine pe drum lung si nu neaparat drept pt ca e relativ manevrabil , frana nu intepeneste motorul ca la montauk ori guzzi dar isi face treaba-inclusiv abs-ul care actioneaza chiar fin.lipsa indicator temperatura ulei,turometru poate fi suplinita pe alti bani buni de la shop . autonomia ok : peste 300 km la cum am mers de rodaj adica la 90-100.puterea si cuplul ce sa zic ? parca s-ar mai simti nevoie pt ca imediat ce da de rampa se simte greutatea si cere treapta inf. vibreaza tapan la ralenti si peste 120 mai putin.pielea de la coburi se uda si se lalaie cu tot tratamentul . suruburile se mai desfac in mers iar cheile sar usor din locasul de blocaj .altfel s-a descurcat si pe un pic de drum de tara destul de prost.ca sa fiu carcotas sudurile arata ca dracu pt banii dati iar pe motor gasesti toate tipurile de cap surub : hexagon , imbus ,stea etc iar unele capace cromate cam repede s-au patinat. in concluzia mea cred ca o ma impac cu motorul e chiar ok iar pilotul automat e un deliciu .
  17. Pompi draga ,toate sansele sa ne intalnim iar pe traseu.
  18. sa nu ne uiti cu Kaprun ... mai suntem cativa iar cu vizita ... se lipeste si asta .chiar mi-am verificat programul si e ok . daca santem sanatosi mergem .
  19. s-a asternut linistea ? s-a deglomerat topicul ? astia trei cu aglomeratia daca tacem nu inseamna ca nu ne tinem de treaba , inca candidam ca participanti si vrem sa facem si garmisch-ul sau ce mai e pana atunci...
  20. eu unul nu te mai aglomerez deloc cu regretul ca nu ne-am cunoscut mai bine.socializarea eu nu o consider inutila si nu vad cu ce am exagerat. ma asteptam sa te bucuri de noi cunostinte.ai ales sa-i pui la punct pe toti.pe mine poti sa ma uiti.nu astept raspuns . daca tu crezi ca urcu,mihnea,ionut si altii sant de pus la colt e opinia ta .asa ca dezgreuneaza-ti topicul de mine cel putin si fa drepti culcat cu cine-ti permite . iti multumesc si eu si inca o data te rog uita-ma . daca o sa ne intalnim pe drum o sa te salut ca pe oricare motorist .
  21. <small>--- Mesaj completat în 29 Jan 2008 21:54 -------------</small><br/>
  22. Salve ! anul trecut mi-am luat cazare pe loc ,fara rezervare ,chiar de la punctul lor de cazare-am avut noroc .am stat in centru si a costat 80 euri/noapte . organizarea nemtilor e super si la cort pt cine adora varianta. ma pasioneaza si kaprunul din mai .cine merge sigur ?
  23. urcu

    Ca Sa Va Mai Potoliti

    o zi buna si tie ... poate mai completezi ceva pe la profil iar ,, sfatul ,, unic din titlu adica ,, sa va mai potoliti e valabil si pentru tine . in rest filmuletele sunt demne de analizat ca studiu de caz evident cu conditia sa-l lasi pe fiecare sa-si traga concluziile sale .cred cei mai multi stiu ce riscuri presupune motorul si de ce totusi il incaleca desi ar putea sa se potoleasca cum zici tu .
×
×
  • Creează nouă...