FanFane Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Si, atunci ramane Bikers ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 15, 2010 Autor Share Postat Septembrie 15, 2010 Si, atunci ramane Bikers ? sincer sunt suparat . ma rog e alegerea mea si prostia mea ca nu mi am invatat lectiile ( iar tu esti unul din cei mai buni profesori pe care i am avut, multumesc inca odata ). eu cred ca trec la clasa " ss" adica iau XX ul si fug. respect Rog sa se inchida si stearga acest topic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 D-aia imi vand eu mobra, ca nu vrea lumea sa se stranga la o intalneala. Lasa bre ca mergem noi doi pana la..........................................................Sinaia. Sau pana la Bikers Club in Otopeni ca sa nu tocim caucioacele. sau mai bine la Enduro Park Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 31, 2012 Autor Share Postat Martie 31, 2012 cam asta fuse..epilogul. acum suntem mai mari, mai intelepti si mai multi so, ne bagam ? rad aia cu cerculetul negru albastru de noi si ei macar au "masini" nu motoare , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 ce pot spune......eu merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 (editat) alex, un sfat: rezarvari cu avans in ron, euro, usd, leva, orice am uitat de grivne .......nu suntem exclusivisti, oricine e binevenit chiar si cei cu cerculetzul alb albastru Editat Martie 31, 2012 de dragos1972 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 31, 2012 Autor Share Postat Martie 31, 2012 cu avansul e clar, cum vad unul cu varadero ii iau banii daca n are, oglinda, top-caseul sau ce se poate lua hai sa vedem mcar de fun , ca oua nu mai are lumea de mult 1. Dragos 2. foxii 3 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Pai detalii ? Unde, in ce perioada ? In principiu ma bag si eu, dar depinde de timp si bani. Si sa nu am alte planuri pt perioada aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disturbed Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 si eu ma inscriu pe lista cu cea mai mare placere. particip si la organizare daca trebuie si in limita posibilitatilor... numai sa iasa treaba bine. cat, cum, unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 15, 2012 Autor Share Postat Mai 15, 2012 mi a venit o idee, stiu ca am eu un fix cu Bg, dar ....ce ziceti ( mai ales ca simt eu ca nu vom fi multi ) , de o "bulgarie" in zona nessebar ? am niste drumur in minte..de numa numa de curand : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.144043472392834.29683.100003615458819&type=3&l=568be40663 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate