Estremadura Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 (editat) http://dommel-5.blogspot.com/ povestea incepe pe 13 iunie anul asta Editat August 10, 2006 de cios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 Ba, ala e nebun! Pana in Vladivostok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 pai da. ce, e departe?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 Pai........in urmatorul concediu ma ofer voluntar sa plec cu Jawa pana in Cehia...........se ofera cineva sponsor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 Nu am crezut ca voi vedea vreodata un Ural care sa-mi placa Dar asta chiar mi-a placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate