chopper_awo Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 (editat) /index.php?showtopic=55888.Am cumparat roata cu tot cu bascula, ca sa modific o nepra.Roata si grupul, cu tot cu sistemul de franare imi folosesc...bascula o dau. Vn..probabil vine de la "vulcan", cred...Oricum, daca o recunoaste careva si are nevoie de ea...o donez cu placere.E in stare buna, nu prezinta indoituri, suduri sau alte interventii. ups, am gresit topicul, rog moderatorii sa-l mute la "donatii" Editat August 10, 2006 de chopper_awo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 e de vn750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 /index.php?showtopic=55888.Am cumparat roata cu tot cu bascula, ca sa modific o nepra.Roata si grupul, cu tot cu sistemul de franare imi folosesc...bascula o dau. Vn..probabil vine de la "vulcan", cred...Oricum, daca o recunoaste careva si are nevoie de ea...o donez cu placere.E in stare buna, nu prezinta indoituri, suduri sau alte interventii. ups, am gresit topicul, rog moderatorii sa-l mute la "donatii" Sal. De unde esti, ca sa nu te incurc mult cu transportul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat August 11, 2006 Autor Share Postat August 11, 2006 Sal. De unde esti, ca sa nu te incurc mult cu transportul? daca iti trebuie, vino la Suceava dupa ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 Nu-mi trebuie mie, o vroiam pt un prieten cu nipra, dar nici ala nu e hotarat, asa ca mai bine da-o celui care are nevoie de ea si ii trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat August 11, 2006 Autor Share Postat August 11, 2006 Nu-mi trebuie mie, o vroiam pt un prieten cu nipra, dar nici ala nu e hotarat, asa ca mai bine da-o celui care are nevoie de ea si ii trebuie. pot sa ti-o dau...dar are mult de modificat la nipra ca s-o integreze in cadru...Io vreu sa-mi fac cadru rigid, si de aia nu-mi tre bascula. Vb cu el, daq ii trebe, da-mi de stire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate