flx Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 atasez si eu doua poze, din dorinta disperata de a mai acumula un post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat August 25, 2006 Autor Share Postat August 25, 2006 atasez si eu doua poze, din dorinta disperata de a mai acumula un post Multumesc de pozne da' te-ai gasit sa o pozezi si tu in asa fel incat sa se vada ca e murdara pe picioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flx Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 eu zic ca ar trebui totusi schimbata imaginea din profilul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat August 25, 2006 Autor Share Postat August 25, 2006 eu zic ca ar trebui totusi schimbata imaginea din profilul tau sunt inca nostalgic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 Ce rau e Ingeru`Albastru in poza de mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ford focus Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Neneeeee, am cam ramas in urma cu postu`va salut ! cu ce va mai laudati ? eu cu nimic, decat ca ma dau cu jucaria si pe soare si pe ploaie, hihihihi, marfa nu ? am si eu nevoie de un carburatorist bun pt a mea ( VX, care !) nu prea mai postati pe aici, de ce ? pai e bine sa ramanem in urma ? nu ! ne vedem sambata la romexpo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ford focus Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Ce ati facut ??? ati ramas i8n urma cu postu` ma nene nu mai aveti chef de scris, am manual de VX care vrei ???? care nu ai ????pun aici pt toata lumea cu VX, luati nene ca e mok ! vx800_ownersmanual_ebook.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate