asdfghjk Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 plecarea pe la 8:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Traseu de o zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat August 17, 2010 Autor Share Postat August 17, 2010 da. pe la 7 suntem inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Am venit saptamana trecuta de la Sofia. E un ocol de vre-o 20 km, ocolind Biala, pentru lucrari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat August 18, 2010 Autor Share Postat August 18, 2010 dom' profesor ce-are. ma iertati sofia, ca era sa zic alta sa mai imi dea astia 10% warn cu nessebar? ala e prin varna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Se mai pleaca? Care e punctul de intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat August 19, 2010 Autor Share Postat August 19, 2010 se pleaca la 8:30 de la petromul de pe dreapta dupa capatul tramvaielor pe giurgiului inainte de pod. suntem 2, care veniti sa puteti merge 120-140. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Esti neserios, am asteptat pana la 9 in benzinarie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat August 20, 2010 Autor Share Postat August 20, 2010 salut, imi cer scuze, nu am stiut ca sunt participanti, am avut ceva probleme la munca, nu am putut pleca. maine la ora 9 plecam de la mol langa mc donalds otopeni pe siriu prin ploiesti pana la brasov, de acolo ne intoarcem pe dn1. daca vrei sa mergi vom fi acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate