Sari la conținut

Iaca Eu!


moebus
 Share

Postări Recomandate

E a doua zi in care imi scot zana la plimbare si senzatia e... phai, pe scurt, n-as face nimic mai degraba decat sa ma dau cu ea, sa invat sa o cunosc mai bine, s-o conving sa ma lase sa-i pun zabala si s-o ascult cum vajaie, furioasa, cand drumul e liber si crede ca-i de capul ei... Am luat permisul acum doua zile si am descoperit ca nu valoreaza nici macar greutatea lui in plastic cand esti in trafic cu tramvaiul care pare ca intra tine si cu o mie de masini in jurul tau care parca iti vor capul sau macar sa te tavaleasca nitel pe jos, doar asa... Toate jaloanele de la poligon, liniile drepte cu stanga ridicata si mersu-ntr-a doua "ca unde te grabesti" te lasa ca un nou-nascut intr-un restaurant de canibali atunci cand iesi pe strada, singur. Sau poate ca sunt eu buimac si usor de speriat. Desi nu cred. Asa ca pana una-alta, eu si zx-6r-ul meu mergem incet si tarziu si injuram sistemul. Mai scriu dupa ce fac al doilea plin.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai asa si fac, oricum, in ultimul timp ies de la munca seara, chiar noaptea, chiar si in weekend :lol: asa ca pot sa ma invart pe strasse mai linistit. Abia in weekend am planificat un drum la munte (pana atunci tre' sa-i inlocuiesc bujiile si sa-i rezolv buba cu niste vibratii la ture mari) asa ca pana atunci o sa raman la o medie de 20-30 km/zi. Pana acum e o zana.

 

Ar fi misto de facut o lista cu locurile pe unde te poti "da" seara, drumuri drepte si mai pustii, unde sa nu te incurci in dacii berline tunate cu neoane si smekeri iesiti la liniute pe magheru. Eu de exemplu ies prin baneasa, pe dn1 dupa bricostore, pipera. Voi ?

Editat de moebus
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...