Sari la conținut

circel

Super Membru
  • Număr conținut

    1.253
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de circel

  1. @Oana Catalina - mereu vei gasi aici hateri. Nu ii lua in seama. Daca vrei sa te dai in oras noaptea, poti linistita, dar nu merge singura. Te ajuta mai mult decat o matura prin spatele canapelelor, macar nu inspiri praf... Hematomul cerebral este cu siguranta de la impactul materiei cerebrale cu cutia craniana. Nu are legatura cu casca, la genul acesta de impact calitatea castii este neglijabila. E bine ca suferinta cerebrala a fost limitata in timp, Cip va avea nevoie de timp pentru a se recupera, chiar daca acum pare ok si ciripeste englezeste. Fruntea sus si va tinem pumnii. Cat despre instanta, e dificil. Vorba lui Luigi, depinde pe ce parte se va trezi cocoselul judecatorului.
  2. circel

    Arad, 16.05.2015

    Expert diplomat. Ce dracu e aia?
  3. minus minus minus. Si pe trotuar este exclus. De-abia te tii tu pe el si mai ai pretentia sa iti faca altii loc? Poate pe pista de biciclete, dar iti iei peste cu.r palme fara numar. chia rsi pe cea dubla de pe Victoriei. Nu am facut decat sa ma uit la videoclipul vostru de pe youtube. E clar ca jumatate din cei care incearca sunt pe jos in 5 minute. mai bine merg cu rolele. Pana scoate vreun producator o tehnologie ceva mai acatarii, zic PAS.
  4. Chiar vi se pare o solutie sa stati cu mainile intinse in timp ce alti pietoni trec pe trotuar? sau mergi cu ea pe carosabil?? mai rau...
  5. trollul era Eugen, care vorbeste singur de o saptamana. Scuze ache doi daca te-am inoportunat. BB ule, iar o dai cu Spania? nu ai fost prins?
  6. unde? eu nu mi-am dat seama, desi m-am straduit. Si despre mancare, noi traim cu Radu Anton Roman in burta, ei cu Marco Pierre White. 0-3 stele Michelin...
  7. ar trebui inainte sa scrieti pe aici orice sa specificati daca ati fost macar o data in UK. Altfel, povestim ce s-a (cuvant urat) un vanator si l-a vazut un calator. On topic, daca tot se fac comparatii ce ziceti de Antipa vs. Muzeul de stiinte naturale?
  8. la 100 la ora guma veche se stabilizeaza. cum o lasi la 60 nu te mai poti baza pe ea.
  9. Nici mie nu-mi plac astia cu capul alb, dar sa te bucuri de suferinta unuia care si-o ia de la fosila in felul asta e cam de rahao. Stiu, tu nu puteai fi acolo....
  10. un poll facut evident de un semidoct. Rostul acestui poll este neclar, ca si intrebarile lui. Dar un lucru e clar: stimabilul Galen a mai lasat putin nasul jos. Sau doar mie mi se pare ?
  11. circel

    Accident in Covasna

    ce conteaza parerea mea sau a ta? conteaza a investigatorului. Nu?
  12. circel

    Accident in Covasna

    @ Galen A pune presiune pe autoritati e una, a insinua ca nu isi fac treaba e alta. Nu stiu cum de nu vezi tu nuanta aici. Unde am ridicat eu o perdea de fum? Motociclistul a avut viteza, sunt de acord. Altfel statea pe loc si nu se intampla nimic. Dar dintre noi doi, tu ai radarul mai performant. Eu nu am spus nimic de viteza, te rog reciteste sau nu mai inventa scuze/ altecai ocolitoare pentru a te justifica, Nu trebuie macar sa te justifici, te descrii singur foarte bine prin ceea ce scrii. Daca tu ai scapat viu dupa experienta moto, asta mie nu imi spune ca trebuie sa te ascult. Si sper ca si altora. Fiecare merge cum doreste, chiar si tu ai recunoscut-o. Dar aici nu e vorba de viteza, e vorba de linsaj vs comotie cerebrala, Iar eu, doctor fiind, am vazut in acea rana la cap mai mult decat o sa vezi tu vreodata Gheorghieni se discuta pe alt topic, de ce nu scrii acolo parerea? Nu inteleg amestecarea celor doua evenimente in aceeasi oala. Lumineaza-ma cu experienta ta de moderator si veteran si ce te mai proclami tu. PS Eu in niciun caz nu doresc sa te cunosc personal, ma bucur chiar ca nu avem acelasi cerc de prieteni. Dar de interpelat o sa te mai interpelez, poate pricepi si tu unde iti e locul in comunitatea moto. Si pe forum, si pe strada ca cetatean motoretizat.
  13. circel

    Accident in Covasna

    Da, vezi ferma animalelor
  14. circel

    Accident in Covasna

    @coobra - mai bine iti copiezi argumentele intr-un document text. E o chestiune de timp pana o sa iti dispara comentariile.
  15. circel

    Accident in Covasna

    "prietene"Galen Esti maestru la comentarii literare( desi unii pe aici spun ca nu cunosti toate "meandrele concretului"). Dar asa e cel mai simplu: limba de lemn. Te rog scuteste-ne de livresc, nu ti se potriveste. Fac eu un rezumat, ca e greu de citit toata imprecatia ta despre speed-isti sau cum le spui tu. Sa le luam pe rand: 1. Statul oricum a deschis o ancheta, Nu poate nimeni sa eludeze asa ceva. De ce mai afirmi aceste lucruri cu treaba autoritatilor? Este o informatie notata cu 0 ca valoare. Nu ajuta pe nimeni. Si din multe anchete facute de bravii nostri politisti/ anchetatori, rezultatul se stabileste prin mutarea trecerii de pietoni. Asa ca nu prea e de interes ce vor stabili peste un an niste anchetatori obositi. Te uiti prea mult la filme din US cu dovezi, amprente etc. 2. Nu te-ai luptat tu cu nicio autoritate sa rezolvi ceva( si nici nu ai rezolvat ceva). Si vezi ca a dat si Dan Popescu mailuri. Dar macar el a inteles ce sa scrie in ele. Bravo lui. Tu in schimb suferi de o ingamfare stranie. 3. Userii vor dreptate. Tu ce vrei? Stii tu deja ca omul NU a fost linsat? Poti sa o dovedesti? Restul deja e foarte greu de citit, omeneste iti spun ca daca as fi in locul unui membru al familiei te-as pune sa demonstrezi fiecare afirmatie despre dinamica accidentului. Pana una alta, pentru mine esti un exemplu de anti moderator, faptul ca esti veteran nu a interesat si nu intereseaza pe nimeni, Si nici nu iti da vreun drept sa "intervii". Este clar ca nu esti obiectiv si incerci sa scoti Lesul vinovat. A mia oara!
  16. circel

    Accident in Covasna

    http://jurnalul.ro/stiri/politica/basescu-suspendare-tariceanu-inima-zburdalnica-677168.html Poate aude vreunul din astia de mai sus de cazul Sanzieni. E tot cu jandarmi neputinciosi....
  17. circel

    Accident in Covasna

    userii vechi si cu bun simt te-au tot atentionat, dar tu, Galen, ai dat-o cu spiritul european, cu minoritatea fara multe variante de ales( RRomii), incercand sa arunci vina(fara dovezi) pe spatele unui om care a murit in conditii inimaginabile . Macar pentru cuvantul ala, les, ai fi putut sa iti ceri scuze. Nu se asteapta nimeni sa realizezi postura in care te-ai pus singurel. Se vede bine si in ultima postare cat te duce capul pe tine: vitezistii sunt de vina. No comment. Personal ti-as sterge categoria A de pe carnet. Nu o meriti.
  18. circel

    Accident in Covasna

    te rog sa imi arati in posturile scrise de mine unde am instigat eu la ceva. Ma rog, cele care au ramas si nu au fosat sterse, ( nu prea multe).... PS Admin, de ce stergem si posturile care sunt on topic? doar ca sa aiba un comunist dreptate si sa se auda doar el? mi-e sila....
  19. circel

    Accident in Covasna

    Domnul Galen trebuie sa raspunda fiecarui utilizator care nu e de acord cu parerea lui partinitoare. Nu are argumente, asa ca le inventeaza, probabil scoala lui (a se citi Stefan Gheorghiu) i-a pus pe tava modalitatea aceasta de gandire si el o aplica. Dar cine citeste printre randuri isi da seama de manipulare. Eu unul sunt ferm convins ca Galen are un rol clar, de a insinua ca mortul e de vina. De ce face asta? Sa ne spuna chiar el.
  20. circel

    Accident in Covasna

    @galen - Care este "rolul" tau in acest topic? de ce nu raspunzi intrebarilor lui Hosszu Toll? Cum iti permiti sa folosesti cuvantul "les" pentru un frate de ghidon? De unde ai atatea argumente cu viteza? Stii ceva ce nici macar altii din zona sau autoritati nu stiu? De ce tii partea RRomilor in acest scandal ? Exista vreun motiv rational sau personal pentru care incerci sa manipulezi pe forum cu privire la ce s-a intamplat acolo? Spui de unii ca speculeaza dar tu esti cel mai speculativ de aici!
  21. circel

    Accident in Covasna

    nota 10 pentru doctor! primarul poate sa se impuste singur, oricum nu face nimic( auzi, a rugat romii sa nu distruga cele 3 camere loooool)
  22. circel

    Accident Pod DRPCIV

    recuperare usoara colegu!
×
×
  • Creează nouă...