JEFF Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Mai sunt niste camere la motel Acapulco la 100 de m de camping,2 pers 100 ,3 pers 150 ron, negociabil daca ocupam toate. Pt rezervari sunati la 0742963185 JEFF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 negociabil, cât? 70 Ron la 2 paturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 negociabil, cât? 70 Ron la 2 paturi? Camerele acelea sunt la pensiunea valea cetatii,acestea sunt la motel acapulco,de aici diferenta de pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Camerele acelea sunt la pensiunea valea cetatii,acestea sunt la motel acapulco,de aici diferenta de pret. Âşi care din ele e mai aproape de locul unde se ține evenimentul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Âşi care din ele e mai aproape de locul unde se ține evenimentul? valea cetatii e peste gard:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 valea cetatii e peste gard:) vezi ca te minte ... e peste gard si-un drum lat de 4 m .... ... iar cealalta la 150m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 vezi ca te minte ... e peste gard si-un drum lat de 4 m .... ... iar cealalta la 150m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat August 26, 2010 Autor Share Postat August 26, 2010 KRONSTADT BIKERS MOTO PARTY Editia a III.-a va avea loc in perioada 10-12 septembrie in campingul de la poalele Cetatii din Rasnov. coordonatele locatiei :45.58991, 25.47384 Din moment ce ati ajuns in RASNOV veti fi dirijati de indicatoare in forma de sageata cu inscriptia MOTOPARTY. Indicatoarele au lungime de 1m pe fundal alb cu scris portocaliu fluorescent.Sunt foarte vizibile sper sa va ajute. Drum bun si va asteptam. Niste poze pentru cei care inca nu au avut ocazia sa viziteze evenimentul in anii trecuti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balumotociclistu Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Sa refuzi o invitatie de la Kronstadt inseamna ca nu ai "siguranta" pusa.Fac baietii o intrunire super.Sa-si bage Dl. Boc criza unde-o vrea eu tot vin.Aproppo carturi mai aveti ca Nutu de la Craiova abia asteapta sa le "vireze". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 Sa refuzi o invitatie de la Kronstadt inseamna ca nu ai "siguranta" pusa.Fac baietii o intrunire super.Sa-si bage Dl. Boc criza unde-o vrea eu tot vin.Aproppo carturi mai aveti ca Nutu de la Craiova abia asteapta sa le "vireze". multumim si respect .... daca nu mai sunt carturi , construim unul special Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 Anul trecut n-am venit, dar anul asta vin... garantie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Au mai ramas cateva casute libere si cateva camere la Motel Acapulco,la pensiunea "Valea Cetatii" e full house,speram sa fie si in incinta campingului aceasi situatie . Vom avea bere rece si ieftina,mancare diversificata la preturi decente,muzica buna,jocuri cu premii,stand Tattoo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Au mai ramas cateva casute libere si cateva camere la Motel Acapulco,la pensiunea "Valea Cetatii" e full house,speram sa fie si in incinta campingului aceasi situatie .Vom avea bere rece si ieftina,mancare diversificata la preturi decente,muzica buna,jocuri cu premii,stand Tattoo. so.... nu mai sunt locuri la Valea Cetății? nici măcar la camerele cu 3 paturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 so.... nu mai sunt locuri la Valea Cetății? nici măcar la camerele cu 3 paturi? Nu mai sunt,doar la Acapulco,daca se ocupa si acolo tot ,am sa incerc sa va mai pun la dispozitie ceva numere de tel de la pensiunile din apropiere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 (editat) Penru cei care vor dori sa isi faca un tatuaj va fi un stad special amenajat de la Kronstadt Ink cu preturi speciale pentru aceasta intrunire.Salon Kronstadt Ink Editat August 30, 2010 de djeeckx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 (editat) Penru cei care vor dori sa isi faca un tatuaj va fi un stad special amenajat de la Kronstadt Ink cu preturi speciale pentru aceasta intrunire.http://kronstadtink.blogspot.com/ cine face tatuaje... ...stie care e culmea tatuajului??? no offence Editat August 30, 2010 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 cine face tatuaje.. ...stie care e culmea tatuajului?? te tatuez la fundu tau sau pe spate cand veii fii beat mort.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 neeeee, culmea tatuajului e sa-ti tatuezi pe pooola o poooooooola mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 O intrebare mai bizara putin, aveti idee daca netul pe modemuri Vodafone functioneaza in locatia intrunirii? E o necesitate, nu un moft. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 (editat) O intrebare mai bizara putin, aveti idee daca netul pe modemuri Vodafone functioneaza in locatia intrunirii? E o necesitate, nu un moft. wow !.... cred ca singura modalitate sigura e sa ne caram zilele astea cu un laptop dupa noi ... vom incerca..... dar banuiesc ca sigur merge la 300 m in Rasnov ...ps tel merge perfect Editat August 31, 2010 de gexxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Despre program ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Referitor la program. Ca si in anii trecuti oferim cadrul potrivit de a te simti bine. Un peisaj mai mult decat frumos,conditii de cazare decente mancare si bautura diversificata,muzica buna si ocazia de a te intalni cu motociclistii de prin toata tara. Ca sa nu se plictiseasca lumea mai facem si concursuri cu premii si alte nebunii. Nu avem parada si concerte. Cred ca ti-am oferit un raspuns satisfacator. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 O intrebare mai bizara putin, aveti idee daca netul pe modemuri Vodafone functioneaza in locatia intrunirii? E o necesitate, nu un moft. din cate stiu din ani trecuti semnalul vodafone oscileaza destul de mult in campingul de la Rasnov, probabil datorita locatiei exact sub padure. Dar daca nu te deranjeaza sa cobori 300-400 metrii pana la intrarea in Rasnov, sau probabil sa te sui sus la cetate, cred ca poti sa iti aduci laptoapa dupa tine. oricum vom avea treaba pe acolo zilele astea si voi incerca sa aflu daca merge si cum netu pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Referitor la program.Ca si in anii trecuti oferim cadrul potrivit de a te simti bine. Un peisaj mai mult decat frumos,conditii de cazare decente mancare si bautura diversificata,muzica buna si ocazia de a te intalni cu motociclistii de prin toata tara. Ca sa nu se plictiseasca lumea mai facem si concursuri cu premii si alte nebunii. Nu avem parada si concerte. Cred ca ti-am oferit un raspuns satisfacator. RESPECT Fara parada si concerte, adica o inrtunire prieteneasca... foarte misto ! N-am mai fost de mult la asa ceva. Foarte misto ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 (editat) In principiu o sa ajungem si noi, si ca sa animam un pic atmosfera, inchiriem , Tibi ieftin si bun, functioneaza pe baza de alcool, nu necesita intretinere sau reparatii Ps: Jeff vrei sa-l invatam cateva expresii in maghiara se rezolva il resoftam o sticla de coniac ne trebuie la operatiunea asta. Editat August 31, 2010 de BrokenWind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate