marius_florin Postat August 12, 2006 Share Postat August 12, 2006 Am incercat sa mi schimb bateria,iar cind am montat o pe cea noua am pus gresit firele Apoi am pus bateria veche ,dar nu mai dadea deloc curent.Exista posibilitatea sa se fi ars ceva sau sa fie bateria de vina(e nou nouta si are acid)??? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat August 12, 2006 Share Postat August 12, 2006 daca ai un voltmetru, masoara tensiunea la bornele bateriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minidv Postat August 12, 2006 Share Postat August 12, 2006 masoara bateria si vezi sigurantele...poate s-au ars... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat August 12, 2006 Autor Share Postat August 12, 2006 intr adevar s a ars o siguranta. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate