sososan Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 In data de 04-05 septembrie in Statiunea STRAJA-LUPENI va avea loc a III-a etapa a Campionatului national de enduro 2010. Relatii privind locatia la :Visit My Website E.Reg.si_prog.Etapa_III_Lupeni.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Cam cum este terenul acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 salbatic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmoldboy Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Cam cum este terenul acolo? Predomina PIATRA . Mesaj completat Predomina PIATRA . Pentru ca este multa piatra ploaia nu schimba mult situatia . dar oricum trebuie guma cea mai buna . si de altfel de mult astepatam o cursa ALPINA . Traseul l-am parcurs ieri , si sunt impresionat . Este un traseu tehnic , chiar si pt clasa C . Iar clasa B are mai mult de muncit decat de obicei . as spune ca la acest tip de traseu , prezenta este obligatorie , veti vedea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sosolina Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Pentru cei ce sunt interesati, am gasit oferta speciala de cazare pt motociclisti cu doar 20RON pe noapte! Mai multe detalii la nr. 0724 986 213-Augustin. O sugestie pentru cei care vin, sa isi aduca haine groase!!!! Acum sunt 6 grade dar la meteo spune ca vremea se va imbunatatii!!! Pentru orice eventualitate sa fiti pregatiti! Traseul e terminat, si noi ne-am apucat de bandat, si va asteptam cu drag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmoldboy Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 (editat) pentru ca la acesta etapa eu va voi astepta la Inspectia Tehnica . va rog recititi regulamentul Campionatului National de ENDURO , pe care il gasiti in atasament . doresc sa specific cateva elemente esentiale : -Deplasarea sportivilor cu motocicleta , fara casca , se penalizeaza cu excluderea. -Vom marca cu vopsea elementele neschimbabile ale motocicletei : butuci roti , toba finala , cadru , motor . -Zona de service se va face in Padock dar sportivul va lucra singur la motocicleta , comform regulamentului . -Ajutorul strain este permis doar pentru : spalarea numerelor de concurs , alimentarea cu carburant , lichid de racire , ulei , ungerea lantului , demontare si montare roata in furca . -Sportivii de la clasa A si Juniori , vor avea obilgatoriu cauciucuri FIM. Liviu REG.CNI_E.___2010._X._NEW.doc Editat August 31, 2010 de ktmoldboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 pentru ca la acesta etapa eu va voi astepta la Inspectia Tehnica .va rog recititi regulamentul Campionatului National de ENDURO , pe care il gasiti in atasament . doresc sa specific cateva elemente esentiale : -Deplasarea sportivilor cu motocicleta , fara casca , se penalizeaza cu excluderea. -Vom marca cu vopsea elementele neschimbabile ale motocicletei : butuci roti , toba finala , cadru , motor . -Zona de service se va face in Padock dar sportivul va lucra singur la motocicleta , comform regulamentului . -Ajutorul strain este permis doar pentru : spalarea numerelor de concurs , alimentarea cu carburant , lichid de racire , ulei , ungerea lantului , demontare si montare roata in furca . -Sportivii de la clasa A si Juniori , vor avea obilgatoriu cauciucuri FIM. Liviu Corect! Cititi cu atentie sa nu fie probleme ca, va spun eu, cu Liviu nu e de glumit. La un moment dat trebuie sa se stie regulamentul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johann Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Este loc si pentru amatori pe acolo? Adica dupa ce casca gura si saliveaza pot sa se dea si ei pe undeva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 care penziune e mai aproape de cursa? sau care este recomandata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 care penziune e mai aproape de cursa? sau care este recomandata? Ia legatura cu Soso San, e ceva cabana la 2 km de baza. Eu acolo stau si e 20 de lei pe noapte (nu stiu daca e pret de media cu discount sau daca asta e pretul) Ne vedem pe acolo, eu sunt la datorie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sososan Postat Septembrie 2, 2010 Autor Share Postat Septembrie 2, 2010 Cabana cu 20 de lei este la 100m, dar in principiu toate cabanele sunt la maxim 200m distanta. Vremea s-a imbunatatit, si azi am terminat de marcat! Pt cine vrea si alte oferte gasiti pe site'ul www.instraja.ro Drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Foarte frumos weekendul de la Lupeni! Nu ma asteptam de la o etapa de CN sa fie asa de fun dar ma bucur ca a fost invers. Multumesc Soso pentru tot! Niste poze: http://www.flickr.com/photos/24689038@N06/...57624890090576/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate