geza.benedekfi Postat August 12, 2006 Share Postat August 12, 2006 Poze... Astept poze si de la alti participanti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 (editat) Hai sa pun si eu cateva, facute in fuga... Un motor care m-a fascinat si ma fascineaza in continuare... O zona superba... Si cateva motoare... Si ceva... am ramas fara cuvinte... Tin sa multumesc lui MadMax si celuilalt motorist, care m-au ajutat in drum sa-mi improvizez o "prindere" a suportului carenei de la motocicleta, ca sa pot ajunge acasa. Cu proxima ocazie Ride safe Editat August 13, 2006 de Lonerider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Nu am apucat sa le bibilesc, deci sunt mari de tot... pana maine puteti lua arhiva cu toate pozele facute de mine acolo de AICI. PS Mi-a placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskijr Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Poze;poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peti Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Cateva poze[ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peti Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 (editat) de acord cu lonerider bmwr1200c-este visul meu Editat August 17, 2006 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peti Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Inca cateva Inca cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Inca cateva Inca cateva poze te rog sa mai incerci 1data, ca numa de jumate s-au upload-at... multam fain (ardeleneste pt. multumesc frumos) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peti Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Scuze baieti vin si pozele Scuze baieti vin si pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Pozele facute de mine sunt AICI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Pozele facute de mine sunt AICI ! CORECTIE !!! http://80.97.68.240/site/2006_08_11_13_Intrunire_Zetea/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 mai straduiestete putin ca nu merge linkul. Daca nu reusesti pune aici ca toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 http://80.97.68.240/site/2006_08_11_13_Intrunire_Zetea/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Am reusit inainte. A fost o perioada in care nu a functionat. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MoonShadow Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Cam putine poze a fost cea mai frumoasa intrunire din anul asta(4me) o zona frumoasa oameni prietenosi chiar ne-am simtit bine...thanx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m_pank Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 mi-am adunat si eu pozele ... si astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 inca o data au demonstrat baietii de la daimler de ce sunt in stare o petrecere extraordinara, pur si simplu n-am cuvinte ca sa descriu feelingul nu s-ar putea face macar de doua ori in trun an?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_castle_hd Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 stiu ca m-am trezit putin cam tarziu, dar mai bine asa... adevarul e ca mi-e dor de festivalurile din vara, iar cand ma gandesc ca iarna nici macar nu a sosit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 mi-am adunat si eu pozele ... si astea salut mai aduci aminte?? am spalat impreuna motocicletele. sa traiesti jawa brother, la anu iti fac cinste cu o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate