Vizitator stlk Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Eu v-am zis ca shaorma e periculoasa ... si mi s-a sters postul, probabil de catre vreun moderator fomist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Zicea cineva din zona ca cioara cu bembeu` si-a lasat faraoanca acolo si a fugit cu accidentatu` la spital. Ne dam si noi cu presupusu` pe aci pentru ca cine stie stie doar pentru el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Eu v-am zis ca shaorma e periculoasa... Shaworma, gropile, pomii, panourile publicitare, udatul strazilor, pietonii, toate si toti, dar nu in ultimul rand conservarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stlk Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Ai uitat cainii si pitipoancele sexy care distrag atentia. Si mirosul de gogosi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dracushor Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 (editat) Zicea cineva din zona ca cioara cu bembeu` si-a lasat faraoanca acolo si a fugit cu accidentatu` la spital.Ne dam si noi cu presupusu` pe aci pentru ca cine stie stie doar pentru el. pai faraoanca, lovita si ea de inanitie, a ramas la coada ca sa-i ia si lu ciorel una mare, sa se sature. mie mi-e clar, ciorel n-a vrut sa stea la coada si si-a facut de lucru ... cu noroc o mai fi scos si vre-o 3 curiosi de la coada ... c'asa-i in tenis Editat Septembrie 4, 2010 de Dracushor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate