Sari la conținut

--=HD=--

Super Membru
  • Număr conținut

    1.954
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de --=HD=--

  1. Orice restaurare ca la carte costa la final intre 5000-8000 euro, peste pretul de achizitie al motocicletei. Mai putin inseamna ca aia nu este o restaurare, ci o reconditionare. Cred ca foarte multi fac confuzie intre restaurare si reconditionare.
  2. TWN BD250 (Triumph-Werke Nurmberg AG). Ani de productie 1939-1943. Bucati produse - 13.500: 1000 - civile (vopsite in rosu) 12.000 - militare (vopsite in culorile armatei germane) 500 - dupa terminarea razboiului (doar pentru anumite oficialitati - vopsite in negru)
  3. Cine nu are rabdare, sa dea direct la minutul 4:30.
  4. Avand in vedere ca este o reconditionare oribila, cu care clar ai dat-o in bara, dezamagit fiind chiar si tu si recunoscand ca ai gresit, eu iti ofer 700 de euro pe porcaria asta de motocicleta, poate astfel mai speli putin din rusine.
  5. Vance&Hines, Jane. Vance&Hines!
  6. Uite cam cum se comporta unul care are putin peste 100 de cai:
  7. Pai dupa ce l-ai luat iti pui intrebarile?
  8. In cazul asta va cam faceti planuri degeaba. » Post actualizat in 24 Oct 2015 07:03 Cred ca trebuie sa-ti pui pofta-n cui.
  9. Eu chiar m-am gandit foarte mult la treaba asta. Concluzia mea este ca viitorii medici isi strica treptat scrisul din cauza luarii de notite cat mai amanuntite in timpul prelegerilor. Am avut si eu profesori care spuneau: Domnilor, eu nu predau. Eu va vorbesc liber, iar voi trebuie sa va notati atat cat aveti nevoie pentru ca data viitoare sa stiti foarte bine lectia. Iti dai seama ca eram nevoiti sa scriem absolut tot ce scotea omul pe gura, pentru ca nu stiai ce i se pare lui important si ce nu. Asa ca ne bagam .... in ea de caligrafie si de limba romana si prescurtam totul de ajungeam sa ne intrebam si noi, acasa, oare ce am scris. Pe mine, scrisul doctorilor, ma duce cu gandul la stenografie.
  10. -VANCE&HINES STRAIGHTSHOTS HS- Asta ai tu pe motocicleta.
  11. Nu vreau decat sa o duc dincolo de pragul psihologic de 100 de km/h. Vreau sa atingem 130 de km/h, sa vedem daca ne dezintegram sau doar ne va lua vantul pe sus si ne va purta peste mari si tari.
  12. Iti dau 100 de lei doar sa ma lasi sa te plimb o data cu motocicleta ta.
  13. Cand am plecat eu, tocmai l-a invitat SMURD-ul in masina, unde s-a urcat pe picioarele lui, pasind pe scara chiar cu piciorul "bolnav" in fata.
  14. Mai exact la Valea Lunga. Important este ca motociclistul era destul de bine. Chiar se plimba pe langa motocicleta, vorbind la telefon. L-am intrebat daca este in regula, daca are nevoie de ajutor si mi-a spus ca totul este OK. A zis ca a scapat cu bine, lucru care se vedea si cu ochiul liber, desi schiopata putin. N-am vazut accidentul, dar la prima vedere parea ca el mergea pe directia inainte, prespun ca pe culoarea verde a semaforului, iar o masina a vrut sa intoarca de pe celalalt sens de mers si nu i-a acordat prioritate.
  15. Este foarte nasol ce vi se intampla! De fiecare data cand intru aici vars o lacrima.
  16. Daaa! Am vazut si pe Topicul "Dieselgate"... Terminati, ma, cu prostiile astea care ni se baga pe gat. Exemplu marunt, cand vine vorba despre complexitatea injectiei: SENZOR DE ALTITUDINE. Si s-a defectat ala, iar acum motocicleta credea ca se plimba numai pe la munte, cand ea se plimba la ses. Normal ca si reglajele se faceau automat in functie de nevoi. Si n-a fost o treaba simpla de depistat si nici foarte ieftina de remediat. Eu am avut vreo 30 de motociclete pana acum, toate pe carburatie si in afara de "comuniste", unde altele erau problemele, toate celelalte au mers de au rupt pamantul. Curatat-sincronizat carburatoare si... BICE! Asta la alea cu mai multe carburatoare, ca la cele cu un singur carburator uiti sa mai umbli vreodata.
  17. --=HD=--

    Harley

    Si cand te gandesti ca unele dintre motocicletele alea sunt chiar batranele.
  18. Daca chiar se gaseste in starea pe care o descrii tu, pretul, DUPA PAREREA MEA, ar trebui sa se situeze intre 350 si 450 de euro.
  19. Poti avea probleme cu chiulasa si tu sa crezi ca este carburatia. O sa te trezesti ca montezi injectia si motocicleta merge la fel de prost. Un motor in mintile lui nu are voie sa necesite sincronizare de carburatoare o data pe luna.
  20. Lasa motocicleta aia asa cum este. Este țiplă! Orice interventie asupra ei nu se poate numi altfel decat BATAIE DE JOC. Arata bine, dar simti tu nevoia sa-i schimbi aspectul. Merge bine, dar simti tu nevoia sa-i schimbi mersul. Pacat de ea!!!
  21. » Post actualizat in 27 Sep 2015 07:29 Esti cu capul... Unii nu stiu sa aprecieze ceea ce au!
  22. De ce sa aiba cu 6? » Post actualizat in 23 Sep 2015 17:40 Nici nu putea fi altfel. Cel putin nu din fabrica.
×
×
  • Creează nouă...