ninja_skija Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 ama strikes back, bravo ai toata sustinerea din partea mea. Trebuie sa mai fie si d-astia ca tine, endurelu' mai exista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Geez, man, nu esti normal! Vezi ca ramai fara pagini la condica, la cate evenimente ai bifat acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat August 17, 2006 Autor Share Postat August 17, 2006 ama strikes back, bravo ai toata sustinerea din partea mea. Trebuie sa mai fie si d-astia ca tine, endurelu' mai exista? este in operatie. motorul obosit. a trecut si printr-un impact cu un brec, dar a supravietuit miraculos. oricum, imi e dor de el, parca as incerca o mocirla intr-un weekend. tu ce mai faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scar Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 era cel mai general sfat :)spre deosebire de multi altii eu nu judec pe nimeni,fiecare se judeca singur in felul sau,cine nu se judeca o pateste,e o regula general valabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate