Carp.George Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Salut! Am un Kawasaki ZZR 600 din '93 cu o problema la cutia de viteze. Cand sunt in viteza a doua si trec de 4-5000 ture sare pe liber. Am inteles ca cel mai simplu ar fi sa schimb cutia cu totul. Stie cineva sa-mi spuna daca se potriveste la 600-le meu cutia de la un ZZR 400? Mulumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Salut! Am un Kawasaki ZZR 600 din '93 cu o problema la cutia de viteze. Cand sunt in viteza a doua si trec de 4-5000 ture sare pe liber. Am inteles ca cel mai simplu ar fi sa schimb cutia cu totul. Stie cineva sa-mi spuna daca se potriveste la 600-le meu cutia de la un ZZR 400?Mulumesc anticipat! da se potrivesc schimba harta si pinionul - sau vezi tu care sunt mai bune si din care cutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 eu zic ca trebuie sa gasesti pinioanele care se cupleaza pt treapta 2-a, au acolo niste " craci" care cupleaza, cuplajul ala se toceste de obicei si apare fenomenu asta, si mie imi sare de obicei peste 8 mii. am patit asta la un mz mai vechi si am schimbat cele 2 pinioane cu probleme , apoi a mers ok. La zzr mi-e tarsha sa desfac atata motoru... poate la iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 (editat) cel mai bine schimbi pinioanele (de obicei 2 se cupleaza cu 6) si furca. ajungi la pretul unei cutii de viteze sh dar e mult mai bine asa. eventual, in functie de uzura, schimbi si axul furcii (ala e ieftin, 10-20 de euro maxim). Editat August 26, 2010 de stress_L&P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tyby Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Stai calm ca tu le schimbi oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 LOL! de cand bre? in fine, mai bine renunta la cutia sh... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate