rapptoor Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 daca voi avea probleme cu ea exista pe la noi oameni care se pricep pe bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 se gasesc stai linistit, s-o calaresti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Sa ai parte de ea fara nici un incident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 daca voi avea probleme cu ea exista pe la noi oameni care se pricep pe bune? Da o ocheata pe topicul ASTA click aici Acolo poti intreba ce si cum despre Suzuki GS 500 sau dac ai probleme, dedumeriri, intreaba si Grupul posesorilor de GS care sunt pasionati de motociclete si undeori beau apa plata cu lamaie, va incerca sa=ti raspunda. Uelcom to da club. Felicitari pt achizie, sa o stapnesti sanatos, baga si poze daca ai. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 sa o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 sa o folosesti sanatos si fara incidente! a da!...poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapptoor Postat August 16, 2006 Autor Share Postat August 16, 2006 sa o stapanesti sanatos ! o sa bag si poza doar ca nu am apucat sa fac ca ma plimb tot timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patrastefan Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 s-o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Sa ai grija de ea Calareste-o sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleex_costy Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 Daca tot ai luat-o nu vrei sa ne-o arati si noua? Ca suntem curiosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulterieri Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 S-o stapanesti sanatos frate si sa ai grija de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 Pe GS-uri ca al tau fac nemtii scoala. Super alegere pt. un incepator. Sa o stapanesti sanatos si sa aveti grija unul de altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Bravo,buna alegere.Probleme nu prea face motoru asta.Eu pe al meu l-am luat la 43000 Km ,am facut anul trecut 5000 Km si am facut la ea urmatoarele,,am schimbat uleiul,am uns lantul,am pus bujii noi,am schimbat pneul spate.Ei ,ce zici?La o adica sunt foarte multi posesori de GS500 E,asa ca vei avea cu cine sa te sfatuiesti.Apropo,de ce nu faceti un club ?bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Din sutele de posesori de Suzuki GS500E,chiar nu se simte nimeni sa-i dea atentie colegului asa sa-l bage in seama putin de obraz ca de sfaturi nu mai vorbesc.Da cind au o nevoie tipe pe toate topicurile.bunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate