foxbat Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 N-am idei. N-am de ce. N-am unde. N-am RCA & ITP. N-am.. So ? Idei ? One day trip. Motorul folosit - CBR 1100 xx. Preferat asfalt bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 N-am RCA & ITP. Cam riscant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 28, 2010 Autor Share Postat August 28, 2010 Cam riscant. ok, retractez. Am RCA & ITP.Doar talonul l-am pierdut . Dincolo de gluma, nu mai am acte, chei & multe altele care erau in portofel de 3 saptamani. Macar stiu cum ma cheama. oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 Maine ploua ! Eu am fost azi (sambata) pana la o pastravarie. Undeva prin apropiere de Zarnesti - Poiana Marului. Nu recomand ptr XX-ul tau. Am mers cam 12 Km pe drum neasfaltat. Fara gropi, dar si fara asfalt. Un fel de drum forestier. Iar prin zona satelor Sinca Noua, Sinca Veche, drumul era cu gropi. Am facut slalom de parca eram la schi. Bafta maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 28, 2010 Autor Share Postat August 28, 2010 IA sa nu mi cobesti si nu ma duc eu cu XX ul in zona aia ca stiu cum e . sar;mana mai bine pune mana si aduna i pe "varaderisti " ca vad ca s au dat la fund :-P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 Ce idei sa mai ai ca doar ai batut tot ce se putea pe o raza de cel putin 500km! Burgas? Am vazut o camasa care imi sta pe creier ca nu mi-am cumparat-o in primavara! Mesaj completat Eh,e prea departe pentru o zi...eu alte idei nu am. Si m-am cam si plictisit de toate variantele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate