dany_oldmoto Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 (editat) vind simson sport an fabricatie 1960 actele ok.certificat carte identitate cu folie,fisa de inmatriculare ok. 900 euro sau combinatie atw sau cros 250. Editat August 30, 2010 de dany_oldmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 mai pui 1000 euro si iti dau eu un linhai worker posibilitati inmatriculare: a fost pe leasing si s-a trerminat nu a mai fost inmatriculat dupa leasing, are carte , talon tot ce trebuie pt inmatriculare ; daca vrei si casca o dau si pe ea, este uvex speciala de enduro are si viziera 250 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat August 30, 2010 Autor Share Postat August 30, 2010 vind simson sport an fabricatie 1960 actele ok.certificat carte identitate cu folie,fisa de inmatriculare ok. 900 euro sau combinatie atw sau cros 250. am uitat sa specific ca moto e inmatriculata cu atas stoye. dau atasul separat sau cu moto,atase la alegere stoye,am5 buc originale,2 de sport si 3 care sau mai pus pe awo sau mz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Vreau si eu un atas sa-l pun pe un simson. Ass vrea ala original imi poti arata niste poze cu ce ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 ce misto arata, de ce il dai asa ieftin? deja e de colectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat August 30, 2010 Autor Share Postat August 30, 2010 Vreau si eu un atas sa-l pun pe un simson. Ass vrea ala original imi poti arata niste poze cu ce ai? 2 sint la vopsit acuma din ele.. Mesaj completat ce misto arata, de ce il dai asa ieftin? deja e de colectie am foarte multe si mai trebuie vindut din ele sa mai scot din intestitie.. daca nu vind nu pot cumpara altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 cu cat dai un atas pt simson sport? stiu pe cineva interesat de unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat August 31, 2010 Autor Share Postat August 31, 2010 (editat) cu cat dai un atas pt simson sport? stiu pe cineva interesat de unul. am de la 350 la 500 de euro bucata,depinde de starea lui.. panonia 250 am la 100 la 150 euro bucata ij planeta 200 de euro aproape nou,foarte putin folosit pe moto. mai am altele de ij planeta la 100 de euro bucata Editat August 31, 2010 de dany_oldmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate