Sari la conținut

johnyebravo

Super Membru
  • Număr conținut

    505
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de johnyebravo

  1. Salut. Am nevoie pentru un amic de 2 cauciucuri 100/90 r19. Ii trebuie la o motocoasa, asa ca nu trebuie sa fie noi. Merci
  2. Salut. Asa este, baza de date a politiei, la motociclete vechi este pe hartie in cine stie ce magazie pe post de arhiva. Eu am patit-o cu Mobra inregistrata la primarie dar de negasit in baza de date a politiei fara un nr de inmatriculare. Politia nu are evidenta dupa numele proprietarului, nici dupa serie sasiu sau motor, ci dupa nr de inmatriculare. Asta cel putin in Alexandria. Noroc ca pentru cei de la RAR este suficient un talon vechi cu seria motorului (sa se poata face dovada ca a fost inmatriculata in Romania) si din fericire eu l-am gasit la penultimul proprietar. Bafta cu inmatricularea.
  3. Salutare. Dupa o tura saptamana trecuta am ramas in pana. Momentan am rezolvat dar cine are un lant complet de dat ar fi bun de rezerva.
  4. Merci. Am avut norocul ca era functionala. Asa arata inainte. Si finalul...
  5. Eu am facut comanda pe site. Ei mi-au trimis factura proforma pe mail , mi-au comunicat pretul pieselor in leva si in lei (1 leva=2.44lei) pretul transportului in lei. Am ales livrare cu plata ramburs. Confirmare ca trimite coletul la 15.40 a doua zi la 10.00 erau la usa. Comunicarea pe mail in engleza.
  6. Salut. Incearca aici: http://www.motorbike-bg.com
  7. Salut. Am comandat si eu de pe acest site. Foarte seriosi oamenii si foarte promti, comanda pe site apoi pe mail, proforma, acceptul cu transport inclus. Ieri la ora 15.34 au confirmat trimiterea azi la 10.40 au fost la usa cu coletul. Eu am luat cateva rahatisuri pentru Mobra, calitate foarte buna. Pretul pieselor 60 lei transport 30 lei.
  8. Axul trebuie sa aiba doua cote. Al tau are una.
  9. Vezi ca acolo bratul furcii este reglabil pe ax, il apropii de capacul franei pana intra boltul de pe capac in totalitate in amortizor. Si nu este despartitor este axul propriu zis care se blocheaza la fata capacului de la frana.
  10. Salut. Am plecat de la poza asta de pe net si cineva le-a prelucrat in nu stiu ce program de grafica apoi le-a imprimat pe autocolant.
  11. Salut Dorin. Acum am vazut mesajul tau. Motocicleta era undeva in Giurgiu, fara acte in sensul ca proprietarul este decedat si vroia 1000 lei.
  12. Salut. Caut cablu kilometraj Mobra 50 Super.
  13. Salut. Burdufele sunt cumparate de pe aliexpress, vreo 17 lei perechea parca, dar sunt la diametru cam la limita mergeau un pic mai largi, si au diverse culori (negru, albastru, verde, rosu cred ca si galben). Oglinda este cumparata de la decathlon 25 lei, ca solutie provizorie pana gasesc ceva mai potrivit.
  14. Multumesc de urari! Mai pun cateva poze...
  15. Astazi am reusit cu succes sa fac CIV, certificat autenticitate si ITP pe 2 ani, contra sumei de 404.20 lei.
  16. A ramas sa o pornesc...si mai am cateva maruntisuri.
  17. Intr-un final am inceput asamblarea....
  18. Vand cablu kilometraj Minsk, 20 lei. Aprox. 71cm camasa, 74 cm miezul.
×
×
  • Creează nouă...