Flipper Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 salut! donez 44 reviste MotoLife din perioada 04/2002 - 05/2007 si 22 reviste motorevue din perioada 03/96 - 03/02 cuiva care se le aprecieze si sa aiba grija de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 salut! donez 44 reviste MotoLife din perioada 04/2002 - 05/2007 si 22 reviste motorevue din perioada 03/96 - 03/02 cuiva care se le aprecieze si sa aiba grija de ele Salut! Am si eu foarte multe numere din Univers Moto, Moto Life, Motociclisimo plus ce am luat de afara: Fast Bikes, Superbike, etc. Mi-ar placea sa am revistele tale UM, Moto Life, Motorevue, Motors sa-mi completez seriile, iar ce ar fi dublura sa le dau mai departe catre cine va fi interesat. Daca e ok, da-mi un semn si dau o fuga la Craiova :-). Merci.Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Am si eu nevoie de un MotoLife de anul trecut, Iunie sau Iulie, daca il are cineva(e un nr in care a aparut o parte din povestea unui motor d-al meu), i-as fi recunoscator... Il platesc daca e cazul, nu-i problema...O sa ma uit diseara sa vad exact in ce luna a aparut articolul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Am si eu nevoie de un MotoLife de anul trecut, Iunie sau Iulie, daca il are cineva(e un nr in care a aparut o parte din povestea unui motor d-al meu), i-as fi recunoscator... Il platesc daca e cazul, nu-i problema...O sa ma uit diseara sa vad exact in ce luna a aparut articolul... Am eu si iunie si iulie 2009 asa ca zi-mi care este. Nu le am dublura, dar stiu ca l-ai mai cautat o data, asa ca te ajut cu cea mai mare placere. Nu se pune problema de bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 salut! donez 44 reviste MotoLife din perioada 04/2002 - 05/2007 si 22 reviste motorevue din perioada 03/96 - 03/02 cuiva care se le aprecieze si sa aiba grija de ele le vreau eu daca nu-i bai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 cel mai interesat sunt de fapt eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Am eu si iunie si iulie 2009 asa ca zi-mi care este. Nu le am dublura, dar stiu ca l-ai mai cautat o data, asa ca te ajut cu cea mai mare placere. Nu se pune problema de bani. Merci mult...n-am apucat sa verific pt ca n-am mai trecut de ceva vreme pe acasa, dar cu prima ocazie cand ajung si verific, te contactez! Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate