mihai_prd Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 ma nene, B e la fel ca si C. dupa ce iti fac niste descoperiri, ti le astern aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 ma nene, B e la fel ca si C. dupa ce iti fac niste descoperiri, ti le astern aici. thnx! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 "cand am fost anu asta la mare m-am intalnit cu "the Pricipal" de aici de pe forum care zicea ca el care are VN 800 A isi doreste modelul B deoarece la frana pe fata cica ar fi nustiu ce diferenta in detrimeniu motorului lui. Poate citeste pe aici si ne spune exact ce i se pare lui ca eu nu mai tin minte exact ce imi spunea el atunci. Doar atat sa zic...ce norocosi sunteti ca v-ati intalnit la mare... numai vitezisti parca erau pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate