TE0 Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 salut! am o problema cu motorul(zzr 600),pe neutru merge bine dar cand bag in viteza si debraiez se opreste imediat. va rog daca puteti sa-mi spune-ti parerea voastra. va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Cand bagi in viteza sau cand debraiezi? Daca atunci cand bagi in viteza vezi daca nu e cricu' lasat sau nu e ridicat de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TE0 Postat August 16, 2006 Autor Share Postat August 16, 2006 cand debraiez se opreste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 ai incercat sa pleci mai turat ? si atunci se opreste??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TE0 Postat August 16, 2006 Autor Share Postat August 16, 2006 multumesc mult pt ajutor dar se pare ca m-am agitat degeaba,era din cauza cricului,nu mi s-a mai intamplat pana acum(sunt cam incepator) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 multumesc mult pt ajutor dar se pare ca m-am agitat degeaba,era din cauza cricului,nu mi s-a mai intamplat pana acum(sunt cam incepator) Bine ca era doar atat. Si bine ca ai intrebat, ca eu am stat 2 zile pe langa Virago-ul unui prieten impreuna cu el si ne-am spart capetele, "ce-o avea, ce-o avea?", am sunat la un service,etc, etc. Noroc ca mai avem si prieteni mai batrani si mai experimentati ca noi... Bafta si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TE0 Postat August 16, 2006 Autor Share Postat August 16, 2006 Bine ca era doar atat. Si bine ca ai intrebat, ca eu am stat 2 zile pe langa Virago-ul unui prieten impreuna cu el si ne-am spart capetele, "ce-o avea, ce-o avea?", am sunat la un service,etc, etc. Noroc ca mai avem si prieteni mai batrani si mai experimentati ca noi... Bafta si asfalt uscat. multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate