Sinner- Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 stiu ke ra un topic pe aici p undeva unde spunea cineva ca monteaza. nu il mia gasesc, ori searchul are deficiente majore ori eu si tolomac.. help.. p.s. buloane gasesc eu la magazine dar suruburi nu am gasit neam. CBR 600 F4 din 2000 este mocicleta in cauza cu nevoie..de. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 stiu ke ra un topic pe aici p undeva unde spunea cineva ca monteaza. nu il mia gasesc, ori searchul are deficiente majore ori eu si tolomac.. help.. p.s. buloane gasesc eu la magazine dar suruburi nu am gasit neam. CBR 600 F4 din 2000 este mocicleta in cauza cu nevoie..de. hai ca te ajut eu.uite asta e numarul de telefon al baiatului care avea anuntul 0724682557 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate