Lancelot Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 O propunere last-minute sugerată de zetu' Traseul: PloieÂşti-Sinaia-Moroeni-Padina În principiu se pleacă sâmbătă dimineață. Pt cei ce vin din Buc, joncțiunea se va face la Petrom-ul de la ieÂşire de pe centura Pl, la ora 8.00 Pt. cei ce vin din Câmpina, ne putem întâlni la benzinăria dinspre Cornu' aprox. la 8.30 Mai multe informații găsiți aici: http://www.padinafest.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 De la Moroieni la Padina merge cu vitezane sau enduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Merg si vitezane, usurel. Drumul e nivelat, dar nu trebuie uitat ca e forestier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 3, 2010 Autor Share Postat Septembrie 3, 2010 (editat) Se poate ajunge cu motoarele de orice fel, din Moroeni, pe drumul ce duce spre Hotel PeÂştera. De la Sanatoriul Moroeni sunt aproximativ 30 km de drum forestier bine întreținut Âşi nivelat. Cel puțin astea sunt informațiile pe care le dețin. Editat Septembrie 3, 2010 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Dar ce tre sa stiti e ca acolo a nins in ultimele zile... Nu e vorba sa se puna zapada, dar daca a udat pe jos, pe drum forestier... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 3, 2010 Autor Share Postat Septembrie 3, 2010 (editat) Exact de asta ma temeam... O să obțin informații direct de la fața locului în 2-3 ore Âşi am să vă țin la curent despre starea drumului Âşi cum este vremea. Mesaj completat Revin cu amănunte de la cineva care ea ajuns acolo. Pentru cei interesați: vremea este frumoasă, soare, vânt slab, pe alocuri nori; drumul uscat dar cu denivelări, pământ bătătorit Âşi piatră. Cam greu cu vitezanele. Editat Septembrie 3, 2010 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Maine o sa ajung si eu, dar nu cred ca o sa raman peste noapte. Cat despre drum va pot spune ca se poate merge lejer 50-60 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 3, 2010 Autor Share Postat Septembrie 3, 2010 La ce oră Âşi de unde pleci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ianis Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Se ramane peste noapte... cu corturile? As veni si eu din Bucuresti... sa vad daca ma trezesc... Lancelot lasa un nr de tel. Daca se organizeaza plecare si din Bucuresti, ziceti un loc de intalnire si o ora... nu stiu f bine Bucurestiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 3, 2010 Autor Share Postat Septembrie 3, 2010 Da, se rămâne. Din BucureÂşti vine o Yamaha R6. Ne întâlnim la Petrom-ul de la ieÂşirea din PloieÂşti la 8.00, aprox. Ăi'am trimis un mesaj cu nr. de tel. Mesaj completat Latest news: plecare din BucureÂşti la ora 9, de la Aerop. Băneasa Âşi din PloieÂşti la ora 10, de la Petrom-ul de la iesirea de pe centură. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Da, se rămâne. Din BucureÂşti vine o Yamaha R6. Ne întâlnim la Petrom-ul de la ieÂşirea din PloieÂşti la 8.00, aprox. Ăi'am trimis un mesaj cu nr. de tel.Mesaj completat Latest news: plecare din BucureÂşti la ora 9, de la Aerop. Băneasa Âşi din PloieÂşti la ora 10, de la Petrom-ul de la iesirea de pe centură. Nu te recunosc, unde sint pozele, textele, nu ne spui cum a fost drumul, festivalul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 12, 2010 Autor Share Postat Septembrie 12, 2010 Am făcut'o la poze din călătoriile pe două roți. Comentariul mai laconic, k eram înghețat de frig Âşi m'am resimțit. Am lăsat pozele să vorbească Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate