46WRX Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 cam cat de mari sunt buteliile asa informativ..ca la 16g nu prea pot sa imi dau seama..oricum asa mici sunt tocmai bune ptr scuter..da nu se poate modifica ceva ca sa mearga o butelie mai mare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Octombrie 30, 2006 Autor Share Postat Octombrie 30, 2006 9 cm au lungime. Asta nu stiu cu modificari, s-ar putea face dar eu zic ca e de ajuns asa.Esti interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 ma intereseaza dar acum chiar nu am la ce sa-l pun , trebuie sa imi fac motorul (piston ,chestii) si rodajul si deabia dupa aia imi pun problema de nos , dar vorbim .... Gura ma ca-ti sar carenele alea prinse nashpete reparati-o ma si dupa aceea nos si d-alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 eu ce am zis fa ? oricum daca iau , il iau de fite ca de folosit nu-l folosesc sa nu se strice PS. cand eu prindeam carene la motor tu iti prindeai nasturii de la pantaloni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 eu ce am zis fa ? oricum daca iau , il iau de fite ca de folosit nu-l folosesc sa nu se strice PS. cand eu prindeam carene la motor tu iti prindeai nasturii de la pantaloni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 i-ati rg-ul ala ca sa ai si tu pe ce sa bagi NOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Octombrie 30, 2006 Autor Share Postat Octombrie 30, 2006 E interesant sa ai multe posturi pe topic dar nu am chef de cearta. Vreau totusi sa ramana la ideea ca aici se vand unele chestii . Pret : 119 E negociabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Cum sa il dau separat ca nu pricep?Dificil ca ai un motor mare si nu stiu daca merge.Buteliile sunt de unica folosita. Nu cred ca ai sa poti sa le incarci, adica nu stiu.Cu 2 sisteme poate ar merge pe motorul tau de 600cc, acuma nu stiu. Anuntul inca valabil. Pretul este mic de tot. Separat, adica fara butelia in sine de NOS, doar sistemul de actionare/injectie+racordul la butelia de no2. Butelia se poate adapta, de-aia ziceam ca m-as orienta spre o butelie de scuba-diving dinaia mica, cat sa incapa pe sub sha'. Daca motorul e mai mare (recte 600cm3), inseamna ca trebuie mai mult no2 ca sa raceasca, deci 16 gr. nu prea cred ca imi ajung nici de un fas... Oricum, daca vrei sa faci afacere, pune posturi pe motociclete de viteza, poate "reisarii" sunt mai interesati sa-si rupa gatul . Eu unul sunt interesat asa, de amorul artei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Octombrie 31, 2006 Autor Share Postat Octombrie 31, 2006 Daca asa vorbim si stabilim un pret, e decizia ta si faci ce stii. Ar putea merge dar tb mai mult N2O injectat deci asta inseamna sa pui 2 sisteme sa le legi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Noiembrie 1, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2006 Up Up Up.... Precizez ca pretul este negociabil si sunt dispus sa negociez .. mai ales ca e si frig afara. Deci ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Noiembrie 3, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2006 Up.. Sunteti culmea de acuma Vreti sa le dau la pret de nimic?Stiu ca va inspaimanta subtilul cu 200 E dar nu dau de nici un moderator sa schimbe. Numai cei cu motoare mari au curaj , restul nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Noiembrie 5, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2006 Up Up Up... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Noiembrie 7, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2006 E pret de iarna, ce mai vreti. Nimeni nu se baga sa vada ce super e? De ce va este asa teama ca nu vi se prajeste motorul.Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Noiembrie 12, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2006 (editat) Up Editat Noiembrie 12, 2006 de Ruba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyLine Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Cred ca ii dai cateva ''nos-uri'' si mananci de c...t motorul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Noiembrie 15, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2006 Eu zic sa ramai la ideea ta. Oricum daca nu ai habar nu iti da cu parerea ca degeaba iti dai. Nici nu stii cum functioneaza... Infine.Iti urez succes si sa te anunt ca nu numai "kitul de 80" inseamna tuning. Hai noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Noiembrie 19, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2006 ooooooooo...UP. Pretul nu mai scade deci nu va faceti sperante ca va mai scadea. Ramane acelasi: 119 E usor negociabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2006 Up Up Up ...... Voi pana nu va convingeti ca merge nu va luati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Up Up Up ...... Voi pana nu va convingeti ca merge nu va luati? nu dak isi baga unu pe vre-un cbr de 125 bag si eo..sa mor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Noiembrie 21, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2006 De ce nu ai fi tu primul care incearca ? Eu cum am incercat.. M-am riscat , o mers si sunt foarte bucuros. Oricum 100 % sigur ca merge la cbr f bine mai ales ca e si in 4 timpi ca si scuterul meu.Daca as cunoaste pe cineva cu cbr de 125 prin oras (este doar unul) poate poate dar nu cred.Facem o chestie... Cumperi nos-ul.. .Daca nu da randament iti dau banii inapoi si imi trimiti nos-ul, ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Noiembrie 22, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2006 Le dau gratis .... care vrea? Pomana!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 (editat) da-mi-le mie mah dak le dai gratis..zi-mi pe PM ce date tre sa iti dau Editat Noiembrie 22, 2006 de Yo_InKognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Noiembrie 22, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2006 ... CNP-ul si MX-ul , de doar atat am nevoie O noua oferta pentru cei care vor sa faca o mica afacere: 4 sisteme la pret de 400 E usor neg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 nos pe first bike ... am trait sa o vad si pe asta e vrajeala nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Noiembrie 30, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2006 Ce vrajeala mai? Eu am nos pe Firstbike-ul meu. Tu ce crezi ca incerc sa vand aici ? Ma scuzi de intarziere.Ai fi interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate