Eruvyr Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Salutare, chopperisti! Sunt constient ca poate subiectul e probabil fumat, dar nu stiu cat mi-ar folosi un post vechi de 2 ani pe aceeasi tema: imi poate recomanda cineva un atelier/service care imi poate vopsi un Kawasaki Eliminator? E motorul de 125 al mandrei, care acum e albastru si vreau sa-l fac negru, de preferinta lucratura cat mai buna. Daca aveti si o estimare de pret, sunteti grozavi Eu stau in zona Unirii - Alba-Iulia. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eruvyr Postat August 19, 2006 Autor Share Postat August 19, 2006 Macar imi puteti spune in ce sectiune sau topic sa caut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 la service poate... vezi daca o trebuit careva sa revopseasca rezervor sau ceva si poate zice si de vopsitorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 pentru o lucrare de calitate, suna-ma, datele mele sunt la profil. ar mai fi faptul ca nu sunt din bucureshi, dar nu cred ca e asta o problema numai bine, cosmin aka kerosen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 nene, vezi ca aici la chopperisti este un topic legat de "profesional custom painting".....sigur vei gasi pe cineva din Bucuresti. daca vrei doar o vopsire obisnuita,du-te la o vopsitorie de masini. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate