zambiee99 Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Prima data hy all. Vreu sa cumpar ceva scooter nou de 50cm3 cu racire pe apa si la un buget maxim de 5000 de RON. Ce recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 o sa vina imediat gopop cu oferta lui ... asteapta putin. oricum... eu nu te indrum catre firstbike sau gopop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Prima data hy all. Vreu sa cumpar ceva scooter nou de 50cm3 cu racire pe apa si la un buget maxim de 5000 de RON. Ce recomandati? Salut, desi nu are racire cu apa, iti recomand -> http://www.euro-motor.ro/Kymco/skuter/agility50.htm Poti de asemenea sa incerci alte modele de 50cmc. Bafta Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - La banii astia (5000 RON) o sa gasesti NIMIC racit cu apa!!! Alea sunt de obicei ceva mai scumpe -> peste 7500 RON Oricum Succes in cautari si bafta la achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zambiee99 Postat August 17, 2006 Autor Share Postat August 17, 2006 Salut, desi nu are racire cu apa, iti recomand -> http://www.euro-motor.ro/Kymco/skuter/agility50.htm Poti de asemenea sa incerci alte modele de 50cmc. Bafta Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - La banii astia (5000 RON) o sa gasesti NIMIC racit cu apa!!! Alea sunt de obicei ceva mai scumpe -> peste 7500 RON Oricum Succes in cautari si bafta la achizitie Mersi. Asta imi place si nah ii mai scump ca si un fb cu 700 de ron. Deci merita toti banii. numai ca problema mea este inca transportul ca sunt din baia mare. Altii ce zic? Ce asi mai putea cumpara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Cam toate scooterele(*inafara de cele KInezesti)au doua versiuni,cu racire pe apa sau pe aer.SI ca model te indrept spre o italiana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zambiee99 Postat August 17, 2006 Autor Share Postat August 17, 2006 (editat) am renuntat de racire cu apa, dar bugetul nu lasa mai mult imi trebe ceva scoter care rezista la drumurile noastre ''perfect plat''-e. Nu ma-ntereseaza viteza, si nici acceleratia. Imi trebuie ca sa am cu ce sa merg la scoala si eventual la cumparaturi mici. Am si un ciao dar nu sunt 100% multumit de suspensiile, dar imi place ca are forma clasica si am lucrat mult ca sa-l pun la stare de 99.9% nou. Editat August 17, 2006 de zambiee99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 vezi oferta Kymco.La 1290 eur iti iei un scuter acceptabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 tot kymco as zice si eu,daca nu ceva sh as zice eu, de ex Aprilia SR50 are racire pe apa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Aprilia SR50 are racire pe apa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 salut ! yamaha aerox R am eu de vanzare , pe apa nu pe aer ! 0723344452 daca te intereseaza sa-l vezi pret 1200 E negociabil ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusZMC Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Un Piaggio NRG cu racire cu apa...cred ca e destul de bun pentru drumurile noastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zapp Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Prima data hy all. Vreu sa cumpar ceva scooter nou de 50cm3 cu racire pe apa si la un buget maxim de 5000 de RON. Ce recomandati? sal man am yo runneru meu de vanzare . 50 cc racire cu antigel suuper 2200 km erali . abia i-am term rodaju`. dak te intereseaza intra pe id de mess yo_zapp_1307 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 si al meu e racire pe apa . Aprilia Area 51 . nu ma prea incanta ideea ...am avut ceva probleme cu sistemul de racire ....e mai simplu unul pe aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Al meu dupa 4 ore de forja prin nisip vara,tinut in blana mereu,deabea a ajuns la 70 de grade apa.Unul pe aer nu stiu daca rezista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 ovk mama ce ingrijit e scuteru tau zici k e bibelou , cat vrei sa il ti mei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 sr 50ul meu e racit cu aer si sunt extrem de multumit de el. daca chiar doresti racit cu apa vezi ca sunt modele de la gilera dna de ex, si vespa sunt dragute tare.....DAR ai putea incerca si aprilia sr 50 modelul 2005 bestial! deasemenea am o brosura de la aerox 50 modelul 2006 si arata super dar nu stiu ce tip de racire are....nu ar fi o problema pt u vezi pe siteul de la yamaha ro. bafta la cumparaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 spuneti-mi si mie CPI GTR e cu racire pe aer sau pe apa? si nu radeti de mine ca nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikky Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 spuneti-mi si mie CPI GTR e cu racire pe aer sau pe apa? si nu radeti de mine ca nu stiu Vezi ca scrie chiar pe el cum e facuta racirea! Nu prea te-ai uitat la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 spuneti-mi si mie CPI GTR e cu racire pe aer sau pe apa? si nu radeti de mine ca nu stiu ii pe lichid. pe apa (sau antigel dak il ti pe vremea asta afara) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 da dar el vrea ceva pe la 5000 de RON tot un kymco tzias recomanda si eu am avut si eu un kymco si am fost super multumit de el si nu lam luat nou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzzi_11 Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 merita oare sa-mi iau un kymco Agility 50??????????????????oare cat ma tine dak nu il fortez, ma tine vreo 10.000 km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate