haptz_si_eu Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 UNDE AM PUTEA GASI ANVELOPE NOI SAU SH ?CINE STIE SA RASPUNDA.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Willy Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Depozitul de Anvelope, Calea Floreasca nr.40.Au numai anvelope noi din cate stiu eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mercury Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 (editat) www.maxxis.ro vezi "Lista de preturi" in dreapta sus... Editat August 18, 2006 de mercury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 www.phoenix-motor.ro office@phoenix-motor.ro 0269/579000 Metzeler, Michelin, Pirelli, Dunlop, Bridgestone Preturi accesibile livrare din stoc consultanta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
svm Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Gama Continental si Sava pentru motociclete si scutere pe www.pam.ro Importator direct. Detalii pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 MotorSide, Bucuresti B-dul Expozitiei nr 2. Gasiti Maxxis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brimex Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 bai frate eu nu inteleg ceva...mi-a trimis matusa mea o revista din usa..de ce la AIA un set de MICHELIN PILOT POWER costa 210 dolari( unul de 120 si altul de 180 sau 190-dimensiuni) si la noi pretul bate la 350 de epuroi?? totul e pe dos in tara asta???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate