Sari la conținut

Blue_Hornet

Membru
  • Număr conținut

    97
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Blue_Hornet

  1. Baieti, cum a fost plimbarea in Thassos? Ceva recomandari?
  2. Foarte frumoasa plimbarea! Vreme calda, companie de nota 10, mancare foarte gustoasa.
  3. Sigur ca fiecare e liber sa-si cumpere ce doreste. Eu daca mi-as permite, maine mi-as achizitiona un astfel de motor chiar daca nu sunt un "cunoscator" Cand am folosit sintagma asta de cunoscator m-am referit la faptul ca cei de la Aprilia au facut un motor dedicat. Argumente? 1. pret mai mult ca sigur prohibitiv 2. design controversat (place sau nu) 3. motor V4 (asta chiar nu e un motor cu care sa-ti faci mana) 4. monopost (o mare parte din posibila clientela e pusa de-o parte) Toate astea ma fac sa cred ca modelul asta nu se vrea un bestseller aducator de incasari colosale ci un motor care sa revigoreze marca. Sa zica "uite ce poate sa faca Aprilia" Si sa nu uitam ca o sa participe in superbike. Asadar cei de la Aprilia si-au pus mare baza in motorul asta.
  4. Aprilia a dezvoltat dintotdeauna motoare excelente. Traditia italianilor in competitiile moto este de apreciat si respectat. Cu siguranta noul motor V4 o sa-si faca treaba din plin. Multa lume a hulit Aprilia in ultimii ani datorita motorizarii mai putin fiabile Rotax. Din cate imi aduc eu aminte cei de la Aprilia au avut o perioada mai trista din punct de vedere financiar, perioada in care au facut acest compromis. Le-a mers, au trecut peste probleme si uite ca acum vin pe piata cu un motor nou si o motorizare demna de traditia Aprilia. Am vazut ca lumea comenteaza si pe seama monopostului. Din punctul meu de vedere asta e un motor pentru cunoscatori, pentru cei care vor sa mearga la circuit si sa scoata totul din ei sau/si din motor. Este un motor pentru egoisti Cum spunea cineva mai sus, daca vrei sa-ti plimbi pitipoanca (tot e cuvant la moda) pe Magheru iei un naked sau un sport-touring nu o ghiulea din asta pe care oricum piti isi rupe c'uru. La capitolul design..este genul de motor care place sau nu. Intamplator mie imi place. Tot intamplator eu am Ktm. Asta ca sa nu zica lumea ca fac reclama.
  5. Salutare! Superduke 2008. Groaznic in oras pentru ca se incinge in draci, minunat pe serpentine.
  6. Asa da! Vezi ca mai sunt ) Baga si cu peisaje sa vada lumea. Tot omu' stie cum arata o benzinarie.
  7. Ce draci faci mah? M-ai terorizat cu facutul pozelor si ai pus doar trei bucati?
  8. Sa o stapanesti sanatos! Incearca totusi sa nu mai mutilezi copacii.
  9. "Una din ele e chiar motor, ghiciti voi care ... " Eu zic ca-i Vespa aia. Sa nu-mi spui ca te referi la GS-ul ala obosit?
  10. "Ce frumusete!" ca sa-l citez pe Lary ) Pe la jumatea lunii iunie facem un Sighetul Marmatiei? Hai ca m-am excitat rau cu plimbarea voastra.
  11. Bine mai Ro, dar nu ti-a ajuns plimbarea pana la Ploiesti si retur?
  12. Din motive tehnice cele 3-4 poze facute in graba se vor posta maine. Gata si pozele din grozava noastra iesire. Ca niste motociclisti care se respecta ce suntem, nu lipsesc pozele de la pipi si mancare.
  13. Voi cu ce va teleportati ca sa ajungeti la 18.00 in Piata Constitutiei?
  14. Din pacate nu pot sa ajung chiar la 7 pentru ca depind si eu de cineva. Un 7,30 e ok pt tine? Putem recupera pe drum . Eu merg pana la Medgidia. Madalin 0722.33.42.78
  15. eu merg maine spre mare (sambata) plec de dimineata pe la 7 cred. daca mai e cineva interesat sa dea un semn. Numai bine!
  16. V-au placut cele doua filmulete?
  17. Am primit un telefon..accident la intrare in Cluj. Motorul arata foarte rau (o suzuki se pare). Motociclistul era constient cand a venit salvarea (relativ repede) Cei din Cluj poate ne vor da mai multe amanunte. Insanatosire grabnica!
  18. Nu cred ca e o solutie sa strici toba originala. Nu o sa se auda ca o toba sport in veci. Nu vei face decat sa creezi turbulente in evacuare.Toba de serie este grea si se aude ca un uscator de par. Adica fix nimic. Eu am schimbat toba de serie pe o Arrow. Intre timp s-a ars nitel si se aude de-ti zbarnaie cascheta in cap. Am castigat ceva power si am dat jos cateva kg. Arrow-ul cred ca are 2-3 kg iar cea de serie cu siguranta peste 5kg.
  19. Bucuresti, Bulevardul Expozitiei nr. 2 MotorSide (Honda, Suzuki, Yamaha si altele) LOUIS!!! tel: 0729QUAD4U
  20. Mai e mult pana sa arate ca un streetfighter veritabil dar usor-usor... In curand urmeaza ghidonul, oglinzile si un afisaj digital.
×
×
  • Creează nouă...