Alfred Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Editia a doua a scolii de pilotaj FM RACING.RO va asteapta la Sibiu (Curmatura) pe data de 23/24/25 septembrie 2010. De aceasta data am ales sa modificam putin strategia scolii, la prima editie am vazut ce a lipsit ,am vazut ce a fost bine si acum încercam sa facem ca totul sa perfect. Pentru a doua editie a scolii de pilotaj fm racing.ro am ales sa folosim 2 instructori : -Pentru elevii de nivel Hobby/Mediu, Paul Harpa (Pictoru), locul 8 la Red Bull Romaniacs, clasa Expert Single. -Pentru elevii de nivel Avansat/Profi, Michel Dumoulin, cu o experienta de 40 de ani în Hard Enduro si Trial. Michel te poate învata cele mai bune tehnici de pilotaj. Odata ajuns în tabara fiecare motocicleta va trece de o revizie generala facuta de Pictoru si Michel. În caz ca trebuie ceva schimbat si alegeti sa nu schimbati piesa respectiva (va punem la dispozitie mecanici, scule si piese) nu vom ramâne la pensiune sa remediem aceasta problema în caz ca nu puteti pleca pe traseu dimineata din cauza piesei respective. În cazul în care pe traseu se rupe o maneta/pedala sau ceva inevitabil noi o sa încercam sa remediem problema si sa avem la noi piesele si sculele necesare pentru a rezolva problema cât mai repede. De data aceasta programul va fi foarte strict : -Joi, sosirea în tabara (pâna la ora 18, ca sa avem timp de revizie). Joi vom efectua doar reviziile la motociclete si vom schimba daca e nevoie de ceva. -Vineri: Ora 9 – Micul dejun Ora 10 – începerea cursului Ora 13:30 – pauza Ora 14:30 – reluarea cursului Ora 17:30 – întoarcerea în tabara unde verifica toata lumea motocicletele, daca este ceva de lucrat la motocicleta se lucreaza de la 17:30 pâna la 22, dimineata nu se lucreaza la motocicleta !! -Sambata : Ora 9 – Micul dejun Ora 10 – începerea cursului Ora 13:30 – pauza Ora 14:30 – reluarea cursului Ora 17:30 – întoarcerea în tabara unde verifica toata lumea motocicletele, daca este ceva de lucrat la motocicleta se lucreaza de la 17:30 pâna la 22, dimineata nu se lucreaza la motocicleta !! -Duminica Ora 9 – Micul dejun Ora 10 – începerea cursului Ora 13:30 – pauza Ora 14:30 – reluarea cursului Ora 17:30 – întoarcerea în tabara, spalarea motocicletelor (va punem la dispozitie pompa pentru spalat), Ora 19:00 – plecarea din tabara La acest curs avem un nou coordonator de trafic – Paul Grecu (Ursul Grizly) Cazarea se face la pensiune în Curmatura, este decenta si fara probleme. Pentru cei mai pretentiosi avem cazare si la pensiune de 4 stele (în aceeasi curte) Ca si la prima editie a scolii de pilotaj FM RACING.Ro numarul de elevi este limitat : -Maxim 9 Elevi la Hobby/Mediu -Maxim 9 Elevi la Avansat/Profi Pentru rezervari si detalii : -0742265487, Alfred -office@fmracing.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 ce de sebezisti aveti absolventi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Septembrie 9, 2010 Autor Share Postat Septembrie 9, 2010 sub 18 ani numai cu acordul parintiilor. Pentru preturi da-mi te rog un mail si o sa iti raspund. Mesaj completat attasat gasiti formularul de inscriere, il completati si il trimiteti la office@fmracing.ro Mesaj completat Mai sunt 4 locuri la Profi/Avansati si 5 locuri la Hobby/mediu . formular_inscriere_curs_enduro_fmracing.ro.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzasb Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 sub 18 ani numai cu acordul parintiilor.Pentru preturi da-mi te rog un mail si o sa iti raspund. Mesaj completat attasat gasiti formularul de inscriere, il completati si il trimiteti la office@fmracing.ro Mesaj completat Mai sunt 4 locuri la Profi/Avansati si 5 locuri la Hobby/mediu . Puteti sa imi dati va rog adresa unde trebuie sa venim joi? ca am incercat sa va contactez pe messenger si nu a raspuns nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Septembrie 19, 2010 Autor Share Postat Septembrie 19, 2010 Pensiunea Curmatura Stezii, Urci dinspre sibiu catre paltinis, e la aproximativ 4 km de rasinari (intre rasinari si gura raului) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzasb Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Am facut o harta pentru cei care nu stiu exact unde este bine...arata numai locatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 vineri si sambata seara aveti cursuri nivel profi cu mine .veti invata sa cantati la chitara, sau cu vocea si sa beti vinoase..cine refuza sa stea la chef poate sa spele motoarele in parcare toata noaptea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Septembrie 20, 2010 Autor Share Postat Septembrie 20, 2010 vineri si sambata seara aveti cursuri nivel profi cu mine .veti invata sa cantati la chitara, sau cu vocea si sa beti vinoase..cine refuza sa stea la chef poate sa spele motoarele in parcare toata noaptea.. Speram ca petrecerile de seara sa iasa la fel de frumoase ca si la baia mare (am dovezii grave filmate de la baia mare), colegul tau de la voce o sa fie acolo De vinoase ma ocup eu de data asta. Mesaj completat Multumesc adminilor care mi-au plimbat topicul de la coltul enduristiilor la bursa servicii, inapoi la coltul enduristiilor si acum la Servicii Transport, maine o sa apara la MATRIMONIALE SAU MOTOCICISLISTII GAY ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzasb Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 vineri si sambata seara aveti cursuri nivel profi cu mine .veti invata sa cantati la chitara, sau cu vocea si sa beti vinoase..cine refuza sa stea la chef poate sa spele motoarele in parcare toata noaptea.. tare eu stau sigur:)) da numai ca nu pot sa beau:(( Mesaj completat O fost super fain...greu. Singura chestie era ca eu am fost cu un cross la enduro...da am facut si eu ceva ceva la anul vin din nou da desigur cu un enduro... Mesaj completat Si niste poze facute de mine pe acolo...nu aveam timp de mai multe. In video-urile acelea e Madalin...pe un Gas Gas 300 din 2009....se stie nu gluma. Mesaj completat tare eu stau sigur:)) da numai ca nu pot sa beau:((Mesaj completat O fost super fain...greu. Singura chestie era ca eu am fost cu un cross la enduro...da am facut si eu ceva ceva la anul vin din nou da desigur cu un enduro... Mesaj completat Si niste poze facute de mine pe acolo...nu aveam timp de mai multe. In video-urile acelea e Madalin...pe un Gas Gas 300 din 2009....se stie nu gluma. Scuze cum am pus pozele, am amasat din greseala pe add replay in loc de preview post Ca sa vedeti poza in intregime dati click pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Septembrie 29, 2010 Autor Share Postat Septembrie 29, 2010 Mai asteptam poze si impresii de la restul paricipantilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 In video-urile acelea e Madalin...pe un Gas Gas 300 din 2009....se stie nu gluma. Unde sunt video-urile cu Madalin? VReau sa-l vad si eu in actiune; am auzit ca merge bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzasb Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 Unde sunt video-urile cu Madalin? VReau sa-l vad si eu in actiune; am auzit ca merge bine! Videourile mult asteptate ) scuze ca am intarziat cu ele da am fost putin ocupat:D Mesaj completat Salut, iar revin cu un replay:D Daca citeste cineva care a fost la scoala de enduro fm racing.ro editia aIIa, va rog sa imi dati un PM cu id vostru de mess sa mai vorbim Asfalt uscat:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate