dragos1972 Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 am vorbit cu Bogdan si a ramas ora 10.30 omv city mall Cosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 puteti spune mai multe detalii? ce este acolo, unse se sta, sunt bAzine cu apa termala etc? multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 bazine cu ape termale-sunt de stat-vom cauta ceva nou,pentru noi,la indrumarile unui prieten bulgar. 4 stele 50-60 leva camera cu mic dejun plecam maine venim poimaine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Ora 10.30 e cam tarziu dupa parerea mea, ar fi bine sa ne vedem undeva pe la 10.15 si plecarea sa fie la 10.30. Deci 10.15 OMW City Mall, plecarea la 10.30. Viteza adaptata la trafic si asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 salutare om bun cum sa tensotim cand tu din 200 no scoti motor nou 1400cm nu neputem tine dupa tine drum bun sa fi iubit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 (editat) Pompi, cred ca ma confunzi cu nazdravanu'. Nu cred ca m-ai vazut vreodata mergand cu 200. Tu ce faci? tot pe scuter? BMW-ul il mai scoti pe afara? Editat Ianuarie 14, 2011 de phantom21042003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Mi-a facut placere, ca intotdeauna ... si sa avem parte tot anul de asa ture frumoase Linkurile de la poze, le puneti si voi pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Da, frumoasa tura! Ploaia ne-a dat tarcoale, temperaturile pe plus tot timpul, motoarele nu se mai deosebeau, care BMW, care Honda, care Kawasaki de noroi. Apa din bazin perfecta, vinul spumos si vinul rosu ne-au inveselit atmosfera, iar compania a fost pe masura. Da, pozele pe PM, nu are rost sa le postam aici. Pana la proxima va doresc voie buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 salutare cu viteza am glumit dar nunteleg daca nearati pozele ce sentampla ne mai delectam vedeam si noi cum a fost nu ne bucuram pentru voi dar alegerea e a ta o zi buna pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Exact Pompi, alegerea mea! Voie buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 La dus un pic de ceata pana dupa Ruse,dupa care soare si asfalt uscat.Apa calda,companie de exceptie,vinul bun si in hotel cald. La intoarcere un pic de soare dimineata,ceva namol pe sosea dupa Nisipuri,vant din belsug,ploaia cum a spus si Bogdan ne-a dat tarcoale. Frumos inceput de an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 ... namol pe sosea dupa Nisipuri... ti-ai spalat tractorul? ... al meu cu greu si-a recapatat culoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Eu imediat cum am iesit dupa autostrada am intrat la o spalatorie. Dupa ce a spalat moto, l-am pus pe ala sa ma spele cu presiune de la genunchi in jos. Zice "pai nu intra apa?", zic " da acolo unde-ti spun, nu-ti mai face griji" A iesit perfect, cu genti si top-case date jos si spalate separat. Acum doarme, curat, in garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Ieri l-am spalat.A durat o ora si jumatate sa arate iar ca inainte. Ghetele le-am spalat cu jetul,de pantaloni am uitat,urmeaza azi Mesaj completat Pentru uichendul viitor 12-13 martie,ceva doritori? A trecut ceva timp si deja se cere o inmuiere a oaselor De data asta poate incercam hotelul de langa galion,doar daca nu cumva au dat drumul la Azalia la all inclusive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Stitzi bine ca si mie imi este dor... dar se pare ca tre sa zic PAS de data asta....pt ca s`a intamplat o distorsiune a unui degajament in doua ape si ... nu pot veni asa ca va urez de pe acum asfhalt uscat, drum bun si distractie placuta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Cum am spus mai sus.Plecarea va fi sambata 12.03 in jurul orei 10,iar intoarcerea duminica.Locul de plecare,statia peco Mol giurgiului,dupa intersectia cu Luica La ce temperaturi se anunta eu as opta pt vitezana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masywoncbr Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 Stitzi bine ca si mie imi este dor... dar se pare ca tre sa zic PAS de data asta....pt ca s`a intamplat o distorsiune a unui degajament in doua ape si ... nu pot veni asa ca va urez de pe acum asfhalt uscat, drum bun si distractie placuta ... sa stii ca m-au intrebat de tine toate babele din bulgaria :laugh: una-si schimbase proteza de bucurie ca vii si tu ai dezamagit-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate