Jump to content

Sarbatoarea Mustului la enduroparc!


Recommended Posts

Vineri, 17 septembrie, incepand cu orele 18.00 va asteptam la Enduro Parc sa incepem impreuna Sarbatoarea Mustului.

Aceasta petrecere se va tine cu portile inchise.De aceea va rugam sa ne scrieti pe office@enduroparc.ro si sa va anuntati prezenta chiar si daca veniti in cadrul unui grup. Asa ca, daca iubesti muzica rock, motoarele, senzatiile tari si haiduceala, scrie-ne si te asteptam!!!

 

Incepand chiar de vineri seara, vom da drumul la muzica buna si va fi deschis si barul.La cerere vom porni si gratarele si chiar protapul.

La bar vom avea bere, vin, must, vodka, wisky,rom, racoritoare, cocktail-uri, long drinks, limonada si multe altele si toate la preturi mai mult decat accesibile.De data asta, vom avea si cafele, ca ne-au injurat cativa la petrecerea trecuta si nu vrem sa se repete!

Cat despre mancare, e simplu: pastrama de oaie, mieluti la protap, mici, carnati si, intre timp asteptam si propuneri, odata cu confirmarile.

 

Sambata programul va continua cu muzica si circuitul la solicitare maxima.Nu va sfiiti cei cu motoare de enduro sau atv-uri, intrarea pe circuit este libera(cu mentiunea ca separat atv-uri de moto).Iar pentru cei ce n-au si vor sa incerce, Caesar, dominatorul nostru va asteapta. La fel si terenul si armele de paintball.Mai spre orele 15.00 ne vom pregati de parada, insa ora nu e batuta in cuie.O putem stabili acolo impreuna. Seara, asteptam niste chitaristi sa tina cateva momente artistice in jurul focului de tabara(care va fi aprins si intretinut imediat dupa lasarea intunericului).Iar daca vor ragusi prea devreme, ne vom intoarce la boxele rasunand de metale feroase si neferoase.

Din programul de sambata seara nu vor lipsi nici concursurile( skandenberg, aruncatul potcoavei, cel mai zgomotos motor si altele).Va anuntam ca si de aceasta data vor fi premiate in vin sau bere, cele mai vechi 3 motociclete si cei mai vechi 3 detinatori de permis moto!

 

Duminica va fi de trezire.Insa nu vom inceta nici cu muzica, nici cu gratarele si vinul va continua sa curga pana la ultima comanda!!

 

*Intrarea va costa 5 lei si cu bonul de intrare puteti merge la bar si veti primi un pahar de must

 

Ca si locatie, pentru cei ce n-au mai fost la Enduro Parc, va rugam sa consultati harta pe http://www.enduroparc.ro/contact.html

 

Coordonate GPS: 44˚44’18,31’’ N - 25˚58’25,05’’ E

post-32558-1284066346_thumb.jpg

Link to post
Share on other sites

Ideea e ca gasesc baietii si circuit acolo si pot veni cu caprele sa ridice praful.si, ca bonus, si hardcoreala si vin, si fripturi...ce poate fi mai frumos?

Link to post
Share on other sites

Parca nu mi-e clar cum se ajunge . De la circuitul Gorgota-Ciollpani o tin tot inainte ? Friptura de iepure o sa fie ?

Edited by remu1
Link to post
Share on other sites

Deci dupa Ciolpani, mergi inainte.Urmatoarea localitate e Potigrafu.Acolo faci STANGA spre Gorgota si mergi pe drumul principal pana treci calea ferata.Acolo o sa gasesti primul indicator.

Iti las aici numerele de telefon la care poti sa suni, daca nu te descurci: 0744772243 sau 0766219739

 

Daca stim sigur ca vii, si preferi iepure, atunci iti vom aduce unul. nu uita sa trimiti mail la office@enduroparc.ro sa iti anunti prezenta, si specifica acolo ca vrei si iepure.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...