coxx Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 http://www.break.com/index/dirt_bike_stunt.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 din cate am vazut motoru din spate sare peste asta din fata unde ajunge pilotu din spate? ca nu imi dau seama. nu credeam ca se poate asa ceva din burnout.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Sa mor io daca inteleg cum s-o-ntamplat. Din ce imi dau eu seama, omu din spate, in alb, sta cu spatele la asta din prim-plan, nu cu fata. Si atunci, inseamna ca o facut o prastie din telescoapele fata, care cand s-au de-contorsionat l-au aruncat peste sarmanul in bustul gol. Daca statea cu fata, e mai logic... Oricum, nasol pt. amandoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 o stiu , este veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 oaa, unde naiba a ramas pilotul din spate , cred ca e afis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Sa mor io daca inteleg cum s-o-ntamplat. Din ce imi dau eu seama, omu din spate, in alb, sta cu spatele la asta din prim-plan, nu cu fata. Si atunci, inseamna ca o facut o prastie din telescoapele fata, care cand s-au de-contorsionat l-au aruncat peste sarmanul in bustul gol. Daca statea cu fata, e mai logic... Oricum, nasol pt. amandoi. ... scuze nu m-am putut abtine! acum sa revenim la subiect: spune tu la ce model de moped, scooter ...motor ...etc ai vazut sa flexeze telescoapele mai mult de 1-2 mm !? ce ai zis tu e mai mult decat basm! Lucrurile s-au intamplat asa: tipul in alb facea burnout stand in fata motocicletei sale avand roata fata a motorului intre picioare - lucrurile scapa de sub control iar motorul incepe sa faca un wheelie & bufff! cel in alb ramane dupa/partial sub motocicleta celui in bustul gol! ... si da faza este veche! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 ... scuze nu m-am putut abtine! acum sa revenim la subiect: spune tu la ce model de moped, scooter ...motor ...etc ai vazut sa flexeze telescoapele mai mult de 1-2 mm !? ce ai zis tu e mai mult decat basm! Lucrurile s-au intamplat asa: tipul in alb facea burnout stand in fata motocicletei sale avand roata fata a motorului intre picioare - lucrurile scapa de sub control iar motorul incepe sa faca un wheelie & bufff! cel in alb ramane dupa/partial sub motocicleta celui in bustul gol! ... si da faza este veche! Credeam ca te-ai prins de faza cu prastia, ca e la 'sto. Chiar nu m-am gandit ca statea in fata motorului... Ma rog, Acuma inteleg si eu ce s-a intamplat. Mersi de clarificare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 oaa, unde naiba a ramas pilotul din spate , cred ca e afis asa cred si eu. e pe sub motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mea Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Nici nu vreau sa ma gandesc la ce se mai poate face,in asa fel incat sa nu fii singurul care pateste ceva! Pentru cei carora le plac senzatiile tari.....vedeti sa nu aveti spectatori sau altul ca voi prin apropiere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate