felya49 Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 unde centrez roti de de motocicleta? sau mai bine spus unde echilibrez ? spuneti un oras in apropiere de sibiu ... sa fie macar in romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Nu stiu daca te incalzeste , dar in romania se poate la Sama din Bucuresti. Poate vii la intalnire weekendu asta ca am impresia ca e program si sambata dimineata (nu bag mina in foc, dar daca vrei, ma interesez). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 au si sambata cel putin aveau program cand m-am dus eu cu caruta mea acolo la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haca Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 dau ei rotile jos ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 dau ei rotile jos ? Din cate-mi aduca aminte, pe cei de la plevnei i-am intrebat si au zis parca ca nu se baga. Dar daca ai cric central si scule probabil ca te vor ajuta. Cel mai bine e sa stii sa-ti dai singur roata jos. Chiar daca pina la urma o face altcineva, vei putea supraveghea ca sa nu-ti faca vre-o prostie. Si sa nu uit: cind dai roata jos sa ai vaselina la tine, ca sa ungi axul inainte de a-l pune la loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felya49 Postat August 23, 2006 Autor Share Postat August 23, 2006 problema e ca nu am ink cablu de ambreiaj la motocicleta.. atunci o sa le trimit la cineva in bucuresti sa le duca? oare cu cat ma taxeaza? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 unde centrez roti de de motocicleta? sau mai bine spus unde echilibrez ? spuneti un oras in apropiere de sibiu ... sa fie macar in romania Pentru Timisoara, SC RED DUST MOTORS SRL OFERA: Service autorizat pentru toate marcile de motociclete si scutere italiene si pentru motociclete si scutere Japoneze Kawasaki si Yamaha .Jantare si echilibrare dinamica a rotilor.Uleiuri (motor,transmisie,suspensii)pe stoc pentru toate buzunarele si filtre de ulei si aer pentru orice tip de moto in max. doua zile ( in cazul ca nu sunt pe stoc!) la achizitie de ulei+filtru se ofera schimbul gratuit. curatare,reglaj si sincronizare carburatoare la preturi promotionale incepand cu 80 Ron!!! Revizii de iarna la preturi promotionale!!!!! Adresa: Str. 16 Decembrie 1989 nr.45A Tel/Fax: 0256/499351 Mobil:0723-133214 e-mail: romi.bogdan@red-dust-motors.ro Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate