revo Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 am auzit ca prin septembrie.daca stiti detalii rog postati-le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 am auzit ca prin septembrie.daca stiti detalii rog postati-le 8 - 10 septembrie Mai multe detalii pe la 4 septembrie In rest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 am auzit ca prin septembrie.daca stiti detalii rog postati-le Se pare ca incep ploile, asa ca avem nevoie de voi! Veniti echipati cu trolii sa ne trageti din noroaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 Ce frumos.M-am dotat cu cizme si pelerina de ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 Se pare ca incep ploile, asa ca avem nevoie de voi! Veniti echipati cu trolii sa ne trageti din noroaie La Cupa Sherco a fost un ATV meserias cu trolii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat August 24, 2006 Autor Share Postat August 24, 2006 garantez pt 2 atv-uri cu trolii. 3metri=1 bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Am auzit ca la Oct.5 va fie un conc. endurocross la Lazarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate