bidiutza Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 v-am intrebat si eu ceva ... posteaza si la service scutere esti din it?(ma refer la numar) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 are careva de vanzare carene de aerox? nu are nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 posteaza si la service scutere esti din it?(ma refer la numar) E Dolj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 20, 2008 Share Postat Aprilie 20, 2008 Felicitari pt. upgradeul la forum Merge foarte bine acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Aprilie 20, 2008 Share Postat Aprilie 20, 2008 Suuuper... Motociclism.ro a revenit... .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 20, 2008 Share Postat Aprilie 20, 2008 S-a transformat ca Jana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Aprilie 20, 2008 Share Postat Aprilie 20, 2008 S-a transformat ca Jana... .. margineanu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 20, 2008 Share Postat Aprilie 20, 2008 insf este forum perfect.... cine e din satu mare- baia mare? ati fazut dakar??? sunt din seini.... am stat toata ziua si mam uitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 era mai misto inainte..acum e mai rapid.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 merge foarte bine acu ...click si a intrat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 lol..e ceva cu nu poti sa scrii daca nu au trecut 900sec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 (editat) pacat ca userii sunt la fel... sau unii dintre ei Editat Aprilie 21, 2008 de Clodius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 lol..e ceva cu nu poti sa scrii daca nu au trecut 900sec nu stiu ce se intampla cu cele 900 secunde... ii cam nervat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 in weekend, cald , multe motoare, multe fete, hop si eu pe mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 de ce, nu mai puteti face chat pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 de ce, nu mai puteti face chat pe forum? stii ceva?? nu ti convine byby!! nu vezi ce scrie sus??discutii intre noi...si..NU..nu putem fara sa chatam..e topic de vorbait nu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 nu stiu ce se intampla cu cele 900 secunde... ii cam nervat sa speram ca nu va fi mult timp asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 stii ceva?? nu ti convine byby!! nu vezi ce scrie sus??discutii intre noi...si..NU..nu putem fara sa chatam..e topic de vorbait nu?? asa cum zici... si in plus cand vrei sa postezi pe 2 sau mai multe topicuri nu poti numa cu intervale de 15 minute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 Are careva din voi fontul pt sticker cu Scooter tuning is not a crime?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 stie cineva ce sunt cu cele 900 secunde intre posturi??? se va scoate vreodata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 (editat) stie cineva ce sunt cu cele 900 secunde intre posturi??? se va scoate vreodata? nush ce is cu cele 900 de secunde da ii foarte stresant Editat Aprilie 21, 2008 de Razvy17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 nush ce is cu cele 900 de secunde da ii foarte stresant vad ca ii cam mort forumu... am crezut ca o sa fie la posturi si topicru.... da vad ca nu prea intra lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 sau nu stiu ca a revenit...sau asteapta cele 900sec sa scrie:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 sau nu stiu ca a revenit...sau asteapta cele 900sec sa scrie:)) probabil ca multi asteapta cele 900 secunde nush ce sa zic... am intrebat ce e cu cele 900 secunde da vad ca nimeni nu are habar... poate a intra moderatoru si a zice.... sper sau scos cele 900 secunde eu nu mai trebe sa astept intre posturi 900 secunde.... cred ca asa e si la voi :( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 nici eu nu trebuie sa astept cele 900 de secunde cei drept astai primul meu post decand au facut forumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate