costin_owner Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 ehee..lasa ca te descurci tu ...si daca tot vrei sa-l vinzi inseamna ca o sa vina altceva in loc..dar oare ce...?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smiley89 Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 ( ba ce pofta-mi faceti..io l-am vandut pe al meu (((((((((((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 ehee..lasa ca te descurci tu ...si daca tot vrei sa-l vinzi inseamna ca o sa vina altceva in loc..dar oare ce...?? Mi-as dori un RS 125, dar nu gasesc nimic (in apropiere de Arad) sa coste pana in 1800-1900 euro. Asa ca, am vorbit cu tipul de la service-ul din Arad(unde am dus scooterul) si a zis ca ar fi de acord cu un schimb: scooterul meu+diferenta(asta ramane de negociat) pentru o Cagiva Mito (din 2000-cred). ( ba ce pofta-mi faceti..io l-am vandut pe al meu (((((((((((( Si nu ai de gand sa-ti iei altceva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smiley89 Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 andreas ba da vreau sa`mi iau da ma gandesc ca mai bine sa astept sa fac 18 ani ..adica acuma in iarna si sa imi iau A`u si oricum vine toamna si nu o sa ma pot plimba..sper sa-mi iau ceva mare la anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 andreas ba da vreau sa`mi iau da ma gandesc ca mai bine sa astept sa fac 18 ani ..adica acuma in iarna si sa imi iau A`u si oricum vine toamna si nu o sa ma pot plimba..sper sa-mi iau ceva mare la anu ce ai vrea sa-ti iei? ceva in limita bugetului disponibil, sau ai vreo preferinta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smiley89 Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 singurele care isi merita banii ar fii un rs de 125 din 2006 da sa fie modificat sau daca nu ma gandesc la un r6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Nici nu ai pretentii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 mdea...r6-le(2006) imi place si mie la nebunie mai ales ca am vazut si unu in realitate in magazin care arata moama mortal.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smiley89 Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 da ai dreptate e super ciumeg:)) avem si noi una acii in craiova verde si e marfa rau de tot da din cate am auzit de la ovk cica sar cam auzii naspa..io lam vazut decat parcat nu si in mers.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Schimbare de toba si s-a rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 (editat) Hehehe ieri m-am intors din o tura prin grecia...si ce vaza ochii mei acolo?in ultimu an au aparut la greu niste partaitoare de 50 sau 125 cu 4 viteze si fara ambreiaj cu o toba Sebiring parca ii zice de facea.... doamne....un sunet a la HARLEY!!!asa...cei cu KTM-uri si alte enduroaice de 500-600 cc nu stiu ce aveau dar va spun ca in fata lor HD-urile ERAU COPII!!!!!DOamne cum rageau nu am vazut asa ceva! PS.Da,aprilia rs 2006 partaie la greu asa...ce vreau eu sa va intreb: Am vreo sansa sa schimb Jet Forceul meu pe un RS50 sau Mito sau TZR?al meu e fabricatie 2006 cu 800 km.Ma astept sa gasesc ceva fabricatie 2002 cu 10.000 dar in stare buna .Am vreo sansa? Editat Septembrie 14, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 ma scuzatin daca nu am ce posta aici,avand moto nu scooter,da mah OVK poate ai gasi ceva, da de 50cc sau un 125 fara acte.Your choice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 nu se pune problema de fara acte.Vreau inmatriculate. P.S.No problem,poti posta in voie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 k,in sfarsit am gasit si eu un loc pentru 50 cc u meu.A,si OVK ai mai mare grija de simsoneta ta ca ii pacat,super scooter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 Acum il tratez ca pe o regina .Pacat ca sezonul e pe sfarsite.pt unii,eu pana nu ninge nu ma las Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Acum il tratez ca pe o regina .Pacat ca sezonul e pe sfarsite.pt unii,eu pana nu ninge nu ma las da ce ??? tu te lasi atunci ? eu nu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 pai tu esti dat drq ma Normal ca o sa-l scot la niste burnout-uri si cerculete prin zapada in spatele blocului de cateva ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 pentru a inmatricula un scuter ce mai am nevoie in afara de -Acte de provenienta in original -Declaratie vamala legalizata si o copie xerox ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 pentru a inmatricula un scuter ce mai am nevoie in afara de -Acte de provenienta in original -Declaratie vamala legalizata si o copie xerox ??? /index.php?...l=inmatriculare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Septembrie 15, 2006 Autor Share Postat Septembrie 15, 2006 pentru a inmatricula un scuter ce mai am nevoie in afara de -Acte de provenienta in original -Declaratie vamala legalizata si o copie xerox ??? si rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_nicola2005 Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 ce naspa ca a inceput scoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 pai tu esti dat drq ma Normal ca o sa-l scot la niste burnout-uri si cerculete prin zapada in spatele blocului de cateva ori stai ma ca nici io nu ies pe drum cu el... pe zapada(sau polei). ar fi chiar culmea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Septembrie 15, 2006 Autor Share Postat Septembrie 15, 2006 stiam ma ca glumeai . De-ar fi greva de luni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 (editat) /index.php?...l=inmatriculare am citit acolo , mare lucru n'am inteles , nu stiu ce inseamana actele alea , poate de aia scurt si la obiect , cand ma duc sa cumpar scuteru de la individ , ce acte trebuie sa-mi dea sa il pot inamtricula ? mersi anticipat Editat Septembrie 15, 2006 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 Voi ce fel de casti aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate